Szerintetek mi a baj velem?
Köszönöm!
Szóval szerinted anyámat és apámat az b@sztatja, hogy sikeresebb lehetek náluk? :S
Vagy az, hogy nem teszel lakatot a szádra. Az embernek tudnia kell, mikor kell hallgatni.
Én a másik oldalon állok, a húgom folyton nekem panaszkodik, hogy milyenek a szüleim vele. Én meg mit látok: legutóbb mondta, hogy hazavinné bemutatni az új barátját, akivel két hete vannak együtt. Miután apukámnak az az elve, hogy akkor vihetjük haza a barátunkat, ha már legalább egy éve együtt vagyunk, persze azt mondta, még egy évig nem viheti haza. Erre minősíthetetlen stílusban elkezdte mondani, hogy mekkora marhaság ez az elv. Aztán nekem panaszkodott, hogy vele milyen apa, és velem miért nem ilyen.
Mondtam, hogy azért, mert én kivártam az egy évet, mielőtt hazavittem a barátom. Akivel rövidebb ideig voltunk együtt, azt meg nem vittem haza.
Persze a húgom nem értette meg.
Könnyen lehet, hogy te is így vagy. Legalábbis az alapján, amit leírtál, eléggé erre tudok gondolni. Nem arról van szó, hogy meg kell alázkodni a szülők előtt. Egyszerűen csak a családi béke érdekében a véleményed - ha nem hallják szívesen - ne mondd el. Pláne ne "kemény" stílusban. Játssz az ő házukban az ő játékszabályaik szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!