Szerintetek mi a baj velem?
Megint én, most végeztél az egyetemmel? mert az elején azt írod, hogy 3 évet végeztél el belőle.
az okj tanfolyamod mi?
Igazan szegyelhetned magad!!!
A szuleid felneveltek, tanittattak, es te ilyen tiszteletlenul beszelsz roluk. Az egyetemre nem mesz vissza, mert "tanulmanyi szunetre" van szukseged, otthon ulsz, kereseted nincs. Ez az ingyenelok legfobb ismerve!!!
Az hogy besegitessz a hazimunkaba nem mentseg, munka vagy tanulas mellett is kotelesseged, ne vard, hogy ezert a szuleid piedesztara emeljenek, ahogy azt se vard, hogy napi 8-10 ora faraszto munka utan (hogy legyen mibol etetniuk teged) a te monologjaidat hallgassak.
Ne vard, hogy eleted vegeig eltartsanak, mert epp nem talalsz az igenyeidnek megfelelo munkat.
26 eves vagyok, 14 eves koromtol nyari es hetvegi munkakat vallaltam tanulas mellett. Megeltunk volna a szuleim fizetesebol, de ugy ereztem, hogy ha a sajat kiadasaimat fedezni tudom, azzal kifejezhetem a halamat a szuleim fele, hogy tisztessegben felneveltek. Kozepiskola utan OKJ vegzettseggel es 2 nyelvvizsgaval egyetemre mentem, vegig az egyetemi evek alatt pultoskent dolgoztam, es nemhogy magamat eltartottam, de a szuleimet is tudtam segiteni, mert nem volt budos a munka. Egyetem utan sem vartam a sultgalambra, tovabb dolgoztam, kozben NEM 50, hanem legalabb 5000 helyre elkuldtem a CV-t, interjukra jartam, amig egy poziciot sikerult megkapnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!