Szóba se áll velem a bátyám! Hogy kéne kiengesztelnem?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja nem szól hozzám, rám se néz ha hazajön hozzánk, ha kérdezek vagy köszönöm nem jön válasz. A szüleimmel élek 18 vagyok ő öt évvel idősebb és van lakása. Gondolom nem véletlen, hogy a fiúk később érnek, mert ő úgy viselkedik mint egy gyerek! Elég makacs és nehéz vele, de nagyon közel állunk egymáshoz mindig is jobban óvott mint a szüleim és legutóbb amikor bevallottam, hogy beleszerettem az egyik legjobb barátjába egyszerűen kibukott. Kiabált és azt hittem meg fog ütni, nem láttam még ennyire kiakadva! A "jó része" a dolognak, hogy a barátja viszonozz az érzéseim és tetszem neki, sok buliba közeledtünk egymáshoz és eddig csak egy csók volt semmi más. Korrektnek éreztük közölni vele, de így már, hogy tudja minden rosszabb... Tudom, hogy a kis kori legjobb barátja és, hogy rosszul sülhet el és így még vele is összeveszett, akivel soha nem volt vitája. Bűntudatom van! Mit tegyek szakítsak a fiúval aki tetszik a bátyám miatt? Nagy valószínűséggel ez lenne a helyes. Vagy próbáljam kibékíteni? Ti mit mondtok?2012. jan. 29. 21:20
1/4 anonim válasza:
Sztem inkább a bátyáddal próbáld elfogadtatni a kapcsolatotokat. Véleményem szerint ő most csak féltékeny lehet, biztosítsd róla h nem fogod "elvenni" a legjobb barátját. Remélem segítettem, sok sikert.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. jan. 29. 21:29
3/4 anonim válasza:
hát igen egy cipő én is így jártam testvérem legjobb barátja de én azt csináltam hogy le ültem a fiúval és kérdeztem tőle ha netán szakítanánk akkor ugyan úgy maradna a testvérem barátja vagy nem és azt válaszolta attól függ hogy válunk el majd meg kérdeztem a bátyám hogy ő mit szól hozzá azt mondta ne cseszek ki vele tehát ne játszadozzak de ha azért nem beszél veled a testvéred mert a barátjával szeretnél lenni akkor nem is vigyázz rá mert barátot bárhol találsz de testvért sehol ez buta dolog
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2012. jan. 30. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!