Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak bátyám barátnőjének?

Mit mondjak bátyám barátnőjének?

Figyelt kérdés
bátyám most jött meg az új bartánőjével, majd csak este megy haza. szeretnék vele egy kicsit összeismerkedni, de nem tudom, hogy ezt hogyan szokták:D a lány 2 évvel fiatalbb nálam. én 19 vagyok, ő 17. nem tudok róla semmit, csak azt, hogy hol lakik. mégis mit mondjak neki?:D
2012. jan. 28. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Szia! Örülök, hogy végre megismerhetlek, sokat hallottam már rólad. Milyen x-en lakni?
2012. jan. 28. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Szia, X vagyok, Y huga. Jó végre személyesen is megismerni. Hogy tetszik itt nálunk? Mesélj magadról valamit.
2012. jan. 28. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd az előző kettő által mondott álszent dumát, így csak a féleszű sznobok beszélnek. Ne vedd úgy,hogy meg kell ismerned, ha sokáig együtt lesznek lesz rá idő, ha meg nem, akkor nem mindegy?
2012. jan. 28. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A mesélj magadról valamit nem jó.

Ezzel könnyen zavarba lehet hozni valakit, ha nem nagy dumás. Én utálom az ilyet. Szerencsére vagy csak kétszer szegezték nekem ezt a kérdés. Nem is nagyon tudtam rá mit válaszolni. Tisztára mint egy állásinterjún. Hány éves vagyok, hova jártam suliba, mit dolgozok, ezek nem barátkozós kérdés, inkább hivatalos, személytelen.

Konkrét kérdéseket tegyél fel neki, kérdező, bár azóta már biztos túl vagytok rajta, vagy te kezdj el mesélni valamit, aztán kérdezgesd őt arról a témáról.

2012. jan. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!