Miért nem tudom elfogadni a bátyám barátnőit?
Egyikkel sem volt különösebb problémám de eddig egyiket sem tudtam igazán kedvelni.
A mostanival sincs gond, kedves lány de mégis rosszul érzem magam amikor rácsimpazkodik a bátyámra.
Pedig nekem van barátom és a bátyám összebarátkozott vele.
Ahogy írták, hasonlóan gondolom én is. Feltehetőleg abból adódik nálad, hogy a legjobbat szeretnéd a tesódnak, de ott hibázol, hogy a tesód ízlése az övé, nem a tiéd, ráadásul te csaj vagy, így nehéz lenne olyan csajt találnia magának, aki neked is tetszene :D
Ne feledd, egészséges lelkületnél az ellentétek vonzák egymást.
- Te maradj csak a pasiknál, ő a csajoknál és próbálj bízni abban, hogy megtalálja a magához valót, mint ahogyan te is. :)
Az én párom húga is ilyen volt. Most így 4,5 év után kezdett elfogadni. Hidd el nehéz volt nekem, ne nehezítsd meg a dolgukat. Próbáld megszeretni azt a lányt. Ha szereti a bátyádat, csak rendes lehet:)
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!