Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy unalmas...

Mit lehet tenni egy unalmas kapcsolattal?

Figyelt kérdés

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, idén terveztünk összeköltözni, mert lassan adott minden (munka, ház...), gyerek téma is szóba került. Viszont van egy probléma, ami miatt frusztrált vagyok lassan 2 hónapja. Egyszerűen már ugyanazokat a köröket futjuk, azaz találkozunk, étterem, beülünk valahova, sétálunk, nálunk, náluk vagyunk, tv, mozi... Mindig ezek közül megyünk valahova már 2 éve és nagyon unalmas az egész, hiába beszélgetünk jókat és hülyülünk egymással, sokszor csak ülünk valahol, mert nem tudjuk mi legyen, ha van szabad 5-6 óránk. Imádjuk egymást, de ez a hova menjünk, mit csináljunk dolog már ellaposodott. Bulizni nem járunk, egyikünknek sincs rá igénye, időnként ülünk össze a barátokkal, de elég is mert főleg csak isznak, párom se szeret vedelni... Félek, hogy elveszítem, ő nekem az igazi, ő is szeret engem, de úgy érzem, hogy unalom meg fogja ölni a kapcsolatot, és ezt ő is érzi, sokat beszéltem vele erről. Szomorú vagyok, mert vele terveztem mindent, de érzem, hogy így nem mehet tovább, vagy szakítunk vagy feldobjuk a kapcsolatot, de ötletem sincs, hogy hogy. Ti mit tennétek, hogyha amúgy nagyon jó lenne a kapcsolat, de kevés benne az "izgalom"? Mit csináljunk?:(

21L, 25F

2012. febr. 15. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kuponos oldalakon egy csomó ötlet van, pl: biliárd, bowling, tánc, városnézés, hajózás.

Mi szeretjük az időszaki kiállításokat is a múzeumokban, egy csomó olyat tudunk meg egymásról még 4 év után is, amit otthon ülve talán soha :-)

Sok boldogságot :-)

2012. febr. 15. 22:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat és az ötleteket! :) Mindenkinek ment zöld kezecske a hasznos válaszért!:)
2012. febr. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!