A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
Èn nem voltam Tanú de te az voltál,vagy a fiokodat rácserèlted,te gyönyörü.
Ha nem lettèl volna nem tettek volna útra az igazságtalanságodèrt.
Külömben nem èrdekel minden jött/ment dolgai.
Ezen kèrdès alatt,azaz egèsz bejegyzès egy sovèn megnyilvánulásra ad következtetèst,ami Isten ès ember ellenes megnyilvánulás,èlen a kèrdezővel.Itt latszik,hogy mit tudnak ès tesznek az emberek egymással.
Kèsz szellemi inkvizíció.
Az oldal szègyenletes megnyilvánulása.
Ez a kèrdès alatt,hogy "keresztèny" nem szabad leírni.
Vagy a keresztèny szó fordítottja mint ahogy èn tudom?
Vagy egyesek úgy tudjak,hogy mocskolodást jelent a keresztèny szó?
Vidiripi
"Ezen kèrdès alatt,azaz egèsz bejegyzès egy sovèn megnyilvánulásra ad következtetèst,ami Isten ès ember ellenes megnyilvánulás,èlen a kèrdezővel.Itt latszik,hogy mit tudnak ès tesznek az emberek egymással."
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Tisztában vagy azzal hogy mit jelent az a szó hogy "sovén"?
Szerintem nem vagy vele tisztában!
"Kèsz szellemi inkvizíció.
Az oldal szègyenletes megnyilvánulása."
Valóban az lenne? Akkor viszont a kérdés az hogy te miért vagy még mindig itt? Miért kommentelsz és miért írsz ki kérdéseket ha kész szellemi inkvizíció folyik itt?
Ezekre a kérdések tudsz válaszolni?
"Ez a kèrdès alatt,hogy "keresztèny" nem szabad leírni."
Akkor ne írd le!
"Vagy egyesek úgy tudjak,hogy mocskolodást jelent a keresztèny szó?"
Nem értek egyet azokkal akik mocskolódnak. De azzal sem értek egyet hogy te meg itt a szellemi fertőt akarod terjeszteni. Azt a romlott szellemi fertőt amit az Őrtorony szervezet tápláléknak hív! Mert nem az!
466.Ha visszavagy fogadva reagálok.
Ha nem,akkor gyülőlködővel nem tárgyalók.
Vidiripi
Aki soha nem volt kizárva azt nem is lehet visszafogadni!
Egyébként pedig ne fenyegess ,mert még komolyan veszem és elhiszem amit írsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!