A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
380.Gyurika,nem àllitom mert van a gèp ès vagy te.A gèpen is törtènhet valami, akàr tèvedèsből olyan helyre nyultàl,hogy,igy jàrtàl.
Ugyanazt kètszer küldte nekem is az utolsot, pedig egyszer küldtem.
"Kornikus00 nevű felhasználó válasza:
Bulvár1
én vagyok a Gyurikád. Lehet kiátkoztál mint tanu, mert a régi fiókom meghalt."
Akkor itt saját magadnak válaszoltál? Kicsit sem kamu!
Amennyiben "meghal" egy fiók, akkor nem látszik a felhasználónév sem , a George1113 még aktív, ebből is látszik, hogy te még tanú vagy!
George1113"
ti szórakoztok , én pedig itt aggódom a 7 hónapos vérszegény veszélyeztetett terhes lányomért - mert bekajálta az Őrtorony tanait és az összevissza csavaros bibliamagyarázatokat ? egyszer így,egyszer úgy, jézus vagy nem jézus mondta , kereszt vagy oszlop .. - a legfontos a kinek van nagyobb igaza és lenyomjátok egymást szavakkal ?
Ez a legeslegfontosabb ??
Az aggódásom miatt pedig eltanácsolták a kedves vének tőlem azzal a dumával ,hogy a sátántól befolyásolt vagyok ???
Arra akarják rávenni, hogy vészhelyzetben vérátömlesztést szükségessége esetén utasítsa el ???
Ha ezt teszi meghal .
FELFOGTÁTOK ELVAKULTAK ?? - MEGHAL !
Tavaly hagyott egy anyuka a 6 éves kisfiát maghalni ..rettenetes volt ! Az anyuka röviddel ezután kapott észbe, hogy mit tett !
Tudjátok ti hogy a 24 éves szinte gyerekésszel gondolkodó lányom a véneknek vakon bízva az életét teszi kockára és nem tudok mit tenni , hogyan nyissam ki a szemét ??
ez nektek a hazudozás ?
eszetekbe jutott már ,hogy így tesznek a vallásfanatikusok emberéleteket kockára !?????
A hozzátartozók bedig a beledöglésig küzdenek ?
Ráadásuk minden felelősségre vonást megúsznak ?- azzal az indokkal - " hát ő akarta így " -
És még nekem mondatok valamit ?? Hogy ez kitalált mese ?
Még én vagyok a hazug meg a tisztességtelen meg kitudja mi ?
Nem vagyok már taknyos kölyökkorban sem , és főleg ilyen témával nem játszom ,hogy ilyen válaszokat kapjak !
Ti mit tennétek az én helyremben - ha a saját gyereketek életéért rettegnétek ?
Lehet hogy gyorsan megvilágosodna az eszetek !? és mérlegre tudnátok azonnal tenni mi a helyes es mi nem ?
Szégyelljétek magatokat.
És ne gyertek mindenféle "alternatív " EPO megoldási javaslatos okoskodással .
Világosan megmondta az orvosa
qkker1 nevű felhasználó válasza:
Bulvár1
én vagyok a Gyurikád. Lehet kiátkoztál mint tanu, mert a régi fiókom meghalt."
Akkor itt saját magadnak válaszoltál? Kicsit sem kamu!
Amennyiben "meghal" egy fiók, akkor nem látszik a felhasználónév sem , a George1113 még aktív, ebből is látszik, hogy te még tanú vagy!'
Úgy 'halt' meg hogy nem tudok belépni a jelszóval. Mondtam hogy nem vagyok jehovatanuja, csak voltam, régen.
és nézzétek meg a válszokat is amiket kaptam
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
qkker1
Ha,elolvastad volna, és értelmezted volna az előző írásaimat a fíókkal kapcsolatban rájöhettél bolna hogy nem tudok belépni! A helyett értelmeznél, belém kötsz és te tanuzol. Kötözködn nem olyan fárasztó jobb értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!