Effre kérdése:
A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
Figyelt kérdés
Elképesztő, akárhánnyal szóbaáll az ember- bármilyen témában,magukból kikelve vehemensen mindenre bibliai idézetekkel válaszolnak , bizonygatják igazukat , veszekszenek , közben pedig a mosolygós paradicsomi képeket mutogatják ,nézegetik, meg a szeretetről beszélnek ...2020. jan. 26. 12:10
451/472 anonim válasza:
450.Te mar bemutatkoztál,kedves"volt Tanú"
452/472 qkker1 válasza:
1. mint írtam , kint van a nickem, aki ismer, tudja kit takar;
2. gyenge elmédre való tekintettel leírom mégegyszer:
SOHA NEM VOLTAM A SZEKTÁD TAGJA!
453/472 anonim válasza:
452.Te irtad,4 hónapja,hogy 20 èvet Tanú voltak ès most kivagy közösitve.A bejegyzèsedet befogom másolni.
454/472 qkker1 válasza:
Te mit szívsz?
Mindenesetre várom a bejegyzést, de ne másold, bármit lehet másolatnak mondani, hanem linkeld be!
B+, ha találsz ilyet, akkor esküszöm belépek a szektátokba!
455/472 qkker1 válasza:
Hol van a link, kedves névtelenül hazudozó tanú?
456/472 anonim válasza:
Kit kèrdezel mar? Háromság tanúja.
457/472 anonim válasza:
Vidiripi
Nos hol a link? Vagy még több idő kell? Tanú leszel valóban, annak a tanúja hogy az állításod nem igazolható! Illetve nem tudod igazolni az állításodat.
458/472 qkker1 válasza:
"Kit kèrdezel mar? Háromság tanúja."
Egy névtelen hazudozót, azaz téged, bár értelmes válaszra nem számítok tőled
Amúgy mi a szar háromság tanúja?!
459/472 anonim válasza:
458.Te vagy az,legalább tiszteld magad ès ne gyalázd a kilètedet.
460/472 qkker1 válasza:
Szerintem sürgősen kezeltesd magad, mert már te sem tudod, hogy mit hazudozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!