A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
326,327,328,329.
34%. Mátè.15:6."Annak nem kell apját támogatnia
Amugy meg nem tudom honnan jött neked ez az 'tiszteld apádat' idézet, és már megint kitérsz a válasz alól!
Kérdezem, miért változtatta meg a szervezeted a bibilát?
Máté 15:6
Hu de szépen leleplesz isten benneteket az igében!
Máté 15. 6-9
'És erőtelenné tettétek az Isten parancsolatját a ti rendeléseitek által.7Képmutatók, igazán prófétált felőletek Ésaiás, mondván:8Ez a nép szájával közelget hozzám, és ajkával tisztel engemet; szíve pedig távol van tőlem.9'Pedig hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, amelyek embereknek parancsolatai.
Milyen tudom ez a szrrvezet? Kinek filózófiájából ered a szervezeted parancsolatai? Milyen tudományok vannak az őrtörönyban amik az emberek tudománya és nem a bibliából van?
De ne gyere a szektás bibliáddal mert az bizony embetek írták és nem próféták, egy szekta írta.
Szóval válaszolj a kérdésrkre magyarázatod.
az az érzésem lassan meglessz a válasz a feltett kérdésemre :
"A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
Elképesztő, akárhánnyal szóbaáll az ember- bármilyen témában,magukból kikelve vehemensen mindenre bibliai idézetekkel válaszolnak , bizonygatják igazukat , veszekszenek , közben pedig a mosolygós paradicsomi képeket mutogatják ,nézegetik, meg a szeretetről beszélnek ..."
hát azért mert a tévtanokkal raknak benneteket ilyen állapotba -
Megérdemlitek ezt?
Szerintem nem ,sőt egy ember sem !
Nézzétek meg jobbab a 2 idézetet. A szervetes biblia azt üzeni a birkáinak, hogy vegyék fel jézus "oszlopát" tehát lehet érteni tegyél meg mindent hogy hű maradj a szervezethez!
Uvf-'Akkor Jézus ezt mondta a tanítványainak: „Ha valaki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a kínoszlopát*, és állandóan kövessen engem."
e jézus nem azt monda igazából, hanem azt hogy keresztjét vegye föl, a hitét! - mát'Ekkor monda Jézus az ő tanítványainak: Ha valaki jőni akar én utánam, tagadja meg magát és vegye fel az ő keresztjét, és kövessen engem.'
Erre is magyarázatot várok!
És úgy ferdítette a szervezet hogy 'kínoszlopát'
Mennyi vérhiányos tanu vette fel halálos ágyán a szervezet kínoszlopát, ami igazából nem fedi a valós írásokat
Korrek magyarázatot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!