A Jehova tanui miért kerülnek állandóan idegileg kikészült állapotba?
310.Most veszem èszre több fiokrol irsz,ezt mondhatad volna.
Örülök,hogy ehetem az idegjeidet,mert vègig csaltad az oldalt,nem vagy őszinte,a szenthàromsàg erre tanitott.
Nyugudj meg,majd ha megkereszelkedek szelidebb leszek addig mèg az egyhàz hibàit feltàrom.
Vidiripi
"...de làm van hangadö helyettese,sokkal lassubb de ha tanulsz,majd utolèred."
A helyzet az hogy nekem saját stílusom van és nem akarok utolérni mást! Úgy csinálom ahogyan eddig is a saját tempómban! Akinek ez nem tetszik az magára vessen!
Szóval ezt benézted mert nem fogok belehúzni a te kedvedért sem!
"...aki a hazug szenthàromsàgnak bedől. Kellèk taszigàlonak,oda hit nem kell,mivel,hogy nektek nincs is."
Oda valóban nem kell hit amiben nem hisz az ember! Én pl. nem hiszek a háromságban!
"Hosszu iràsokon keresztül nem irtok egy biblia verset,mivel,hogy nem is èrdekel,de nem is nektek valö,csak keresztènynek van irva."
Én korábban írtam! Akkor sem reagáltál rá. Most sem változott semmi! Mivel nem tudsz ezzel mit kezdeni!
Sem azzal hogy miért nem imádkozhat nő. És most írok egy másik dolgot is! És ehhez sem tudsz majd hozzászólni!
Az Őrtorony általi keresztelkedési kérdés!
"Megértetted-e, hogy önátadásod és megkeresztelkedésed Jehova tanújaként isten szellemtől irányított szervezetének tagjaként azonosít téged?"
Amikor Jézus kiküldi a tanítványait és azt mondja nekik hogy: Máté 28:18-20
De idekapcsolódik az ApCsel 8:16 is!
Jézus miért nem beszélt arról hogy egy szervezet tagjaként is meg kell keresztelkedni illetve miért nem adott erre utasítást?
Vagy ha még is akkor arról hol lehet olvasni? Mert lehet hogy csak én nem találtam még rá!
'310.Most veszem èszre több fiokrol irsz,ezt mondhatad volna
Örülök,hogy ehetem az idegjeidet,mert vègig csaltad az oldalt,nem vagy őszinte,a szenthàromsàg erre tanitott.'
Ki van több fiókról? Azért hogy 'levettem' a az e-mailem, még egy fiókom van! Nem tudtam hogy üldözési mániád is van. Szád akkor legyen ha lrvelni is tudsz konkrétan. az őrtornyodat szét alázom meg a bibliád, de akkor nincs nagy szád, csak terelsz. De addig még tehetséged nincs, szád se legyen. itt mindenki tudja hogy csak magolsz, ahogy betabultad, gyere a bibliáddal szemtől szemben az én bibliámmal, de úgy hogy bemásolsz nem lustálkodsz, őrtorony nélkül. de ahogy másik válaszoló is írta, te erre képtelen vagy.
312" Jèzus mièrt nem beszèlt,hogy egy szervezet tagjaikènt is meg kell kereszelkedni"
Elsősorban Jehova Tanujakènt keresztelkedek majd meg ès ehez a szervezethez fogok tartozni.
Èzs.43:10" Ti vagytok az èn tanuim,igy szol Jehova"
De nàlatok hogy van?Az 1 honapos bèbi,hogy mondja ki,hogy "màtol Romai Katolikus Keresztèny vallàsu vagyok"
Kezdjük ott,hogy nem tuja kimondani,nem tudja mit mondjon ki,nem tudja mire monja ki,nem tudja mire keresztelkedik,semmit sem tud.
Ismeret nèlkül nem keresztelkednek,mert ez egy ünepèlyes eskü."Itt vagyok Atyàm,cselekszem a te akaatodat"
Jèzus mondta,hogy Romai Egysèges Vallàsba kell tömörülni.
Papoknak mit hagyott hàtra a keresztelèsre vonatkozoan? ,semmit.
Egy tudatlan bèbit hamar megkeresztelnek,nehogy Vidiripi megkeresztelye,mert akkor eggyel kevesebb.
A vallàsod neve egy politikai nèv,nem keresztèny.
A Jehova Tanui Vallàsos szervezete,nem csak keresztèny nèv hanem mèg az Isten neve is benne van.
313.Egy hibàt idèzz az Őrtoronybol,ès azt a bibliàbol tàmazd alà azutàn hiszek neked.
Most negyedikszer kèrem,de nincs kitől.Igy beismered nincs hiba benne.
Csak blöffölsz.
Vidiripi
ÉS mi bizonyítja hogy én katolikus vagyok?
És ne beszélj mellé. Melyik írásom bizonyítja azt hogy katolikus vagyok És ne is hazudj mert Isten gyűlöli a hazugságot!
És még idézni sem tudsz tőlem. Amit idéztél azt hibásan ,kihagytál belőle egy szót! Miért csinálsz ilyet? Miért nem pontosan idézel?
316.Az,hogy Katolikus nyelven beszèlsz.
Nem tisztàn de megtanulsz.
A 37℅ os megtanit.
Vagy,ketten egyet megèrtek.
Egyformàn töritek a Katolikus nyelvt.
Őt most nekeresd mert komàban van.
Vidiripi
"Az,hogy Katolikus nyelven beszèlsz."
És milyen az a katolikus nyelv szerinted?
"Vagy,ketten egyet megèrtek."
Mit értesz meg? Hiszen egyszerű kérdések megválaszolására sem alkalmas. Egyszerűen nincs meg hozzá a megfelelő tudásod. Még azt sem ismered fel hogy én nem vagyok katolikus.
"Egyformàn töritek a Katolikus nyelvt."
Ez a katolikus dolog a mániád. Mindig idetérsz vissza amikor nem tudsz mit kezdeni azokkal a dolgokkal amiket írnak neked. Ez egy védekező mechanizmus nálad. A másik dolog meg az hogy figyelmen kívül hagysz dolgokat. Ez is egy védekező mechanizmus a résedről. Nem vagy képes szembenézni a helyzettel amibe kerültél. Semmi baj! Megértem hiszen az Őrtorony szervezet és Jehova tanúi ezt tudják nyújtani.
Te mindig azt hiszed hogy szükségem van segítségre. De miért? Veled szemben nem kell segítség semmi egy hajszálnyi sem. Hiszen nem vagy ellenfél. Annyit teszel hogy katolikust kiáltasz és kész ezzel minden el vagy intézve. Ehhez nem kell segítség hiszen mást sem csinálsz régen is ezt csináltad. Semmit de semmit nem változtál! És ez bizony baj mert azt jelenti hogy nem fejlődsz egy helyben topogsz és ez szomorú. Hiába telnek az évek te még mindig ugyan azt csinálod ha nem vagy képes megbirkózni valamivel. Szembenézni azzal ami van!
"Őt most nekeresd mert komàban van."
Nem keresem őt rendben! Mondjuk nem is akartam! Ez csak a te fejedben van!
307
"Mièrt nem lehet megèrteni?
Mièrt kellene megèrteni azt ami hejtelen.
Emlegeted " az a 6-8 szemely.Nàlatok 6-8 millió szemèly ès mindenki màst akar a maga kènyelmère javàra.
Ezek èlnek mint a grofok.
A szegèny ember a perselybe rakja az aprojàt,hogy egyesek dőzsöljenek.
De legalàbb Isten szavàt tanitanàk ès nem a bibliàn kivüli Szenthàromsàgot."
Ez most megdöbbentő.
Amikor valamiről véleményt mond valaki ,akkor olyasmiről mondjon aminek a lényegét megértette .
Te véleményezel,veszekszel, közben azt sem tudod miért.
Ha azt sem tudod, hogy az Őrtorony társaságnak - 8 emberből áll a vezető testülete , hogyan akarsz hitelesen bármilyen véleményt mondani.
Ez azt is bizonyítja,fogalmad sincs arról hogy mit tanítanak.
Hogyan tudod eldönteni, mérlegelni hogy mi a helyes és mi nem?
Soha nem voltam tanu- de vettem a fáradtságot elolvasni -miről is szól .
Te ezek szerint nem olvastál ebből semmit .
Szövegeket hasraütésre másolsz be , összefüggéstelenül - ezzel kárt okozol azoknak akik meg akarják érteni ,hogy miért éri ilyen sok kritika a tanukat.
Azokat a tanukat is megfosztod ,akik kisemberként esetleg az érdekli ,hogy megértenék az összefüggéseket
Nem tudom,hogy ezzel mi a célod .
Egy jön le ebből: mindegy hogy tanu, katolikus, bármilyen - lényeg hogy veszekedj .
Miért - hát mert csak úgy. Brahiból.
Kárt okozol .
Arra nem gondolsz , hogy ezzel a magatartásoddal megakadályozod ,hogy egy kisember aki eddig nem is értette ,megértse - ha folytatja ezeket a tévtanításokat ,akkor akár az életébe is kerülhet a tudatlansága és a hiszékenysége .
Mi a célod ezzel ?
Mit akarsz ezzel elérni ?
Semmiféle bibliai alátámasztás nem kell ahhoz - egy laikus ,akiben van erkölcs , felfogja hogy ha gyermekbántalmazástok sorozatát el akarnak hallgatni, legyen bárhol bárki - ott valami nincs rendben.
Ha valakit rábeszélnek, hogy egy életmentő beavatkozás helyett halljon meg, vagy a gyerekét is hagyja meghalni - ott valami nincs rendben
Ha szegénységi fogadalmat kér a követőitől,akik a kevés pénzüket is odaadják , közben pedig milliárdos luxusvagyonban lubickol - ott valami nincs rendben
Ha családtagot ,barátot bárkit érzelmileg zsarol, ha nem fogja követni akkor Isten megfossza a kegyeitől - minek nevezem az ilyen teljhatalmaskodót - jónak ?
Ha a nemkövetőt kidobja , kizárja és szétszakítja a családjától - tönkre teszi a kapcsolatait - méghozzá Istenre fogja az intézkedéseit , minek nevezzem az ilyesmit ? helyesnek ?
nem kell sokat idézgetni a bibliából - egy laikus is rájön itt valami nincs rendjén.
Attól fosztod meg azt az egyszerű mélyen vallásos embert ,hogy erre rálásson .
Akkor azt is megkérdezem - ha te arra igyekszel, hogy zűrzavart kelts ,átláthatatlanná tedd összefüggéstelen érvelésekkel , tönkre tedd az esélyt is - akkor miért is teszed ezt ?
Ez is gondolkodásra ad okot .
Mi a célod ezzel ?
Semmilyen bibliai idézetre ne hivatkozz , úgy kérdezlek meg, mi célból akarsz embereknek ártani ?
'Egy hibàt idèzz az Őrtoronybol,ès azt a bibliàbol tàmazd alà azutàn hiszek neked'
Idézni hibát nem lehet belőle, mert úgy van szerkesztve hogy az uvf-as összhangba legyen.mivel az uvf-is egy hamis átfrdített szekta könyv, ami a lap, és a könyv megerősíti egymást! Így olyat kérsz ami lehetetlen!
Mivel a szent írást elveted mint szentháromságos hazug könyvet, igy nem tudjuk neked bizonítani.
A saját csapdádba érzed magad győztesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!