Miért néznek le ezért?
Az emberi önzés miatt van, és bosszú bosszút szül alapon...de nem veszik észre az emberek, hogy a megértés, elfogadás, megbocsátás a megoldás ezekre a problémákra. Minden népben vannak rossz indulatúak, és a vicces, hogy tévedésben vannak, mert azt hiszik ez a helyes. Nem kell aggódj, nemsokára megoldódik e probléma, globálisan. Az emberek érzik már, hogy a gyarlóságnak pusztulnia kell. Egységben az erő, de az egység alapja a szeretet. Egy a lényeg, azért mert a másik ilyen, te NE légy. :)
üdv és türelem.
25/F
LastOne.Left
ezért utálnak
http://www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw
meg még van 1 pár videó, ha részletesen keresel googleban, láthatod, hogy sok ilyen videót kitöröltek
bocs hogy ezt mondom, de én nem tisztelem a zsidóságot, persze vannak nálatok is normális, átlag emberek, de amit az eli művel az borzalom és ezért van az, hogy inkább nem is barátkozunk veletek és a romákkal, az Usát is Izrael irányítja, ez tény, bizonyítékom is van rá, új világrendet akarnak, de kérdem én, minek?
olvastam talmudból részleteket és ott is teljesen szembe mentek a Bibliával, nem mintha én nagy keresztény lennék, mert Isten nem létezik, legalább is nem személyként kell elképzelni, ha nagyon belemélyedsz a youtubba, láthatsz olyan videókat amikből kiderül, hogy az összes kormány mögött 1 elit áll, akik kedvükre azt csinálnak a világgal amit akarnak, persze csak szép lassan, nehogy bárki gyanút fogjon, a forintot is ők gyengítik.
már azon sem lepődnék meg ha kiderülne, hogy az elitet is valakik irányítják
na a lényeg, hogy lehet nem te tehetsz arról, hogy mindenki elfordul tőled, de a zsidó kormány nagyon is tehet róla
Amit most mondok neked lehet meg fog döbbenteni, de előbb utóbb érdemes lesz ezzel szembesülni.
Zsidók nincsenek. A Zsidó hit, egy vallás. Ha te abban hiszel 100%-ig, akkor az a vallásod. De származásilag nem lehetsz zsidó te sem, meg a szüleid sem. Izrael fiai, akik Jákob leszármazottai, elkeveredtek, és feloldódtak a világ nemzeteiben. Ennyi erővel mindenki lehetne zsidó. De ha lennének is ilyen leszármazottak, akkor sem lennének feltétlen zsidók, csak ha azt a hitet követik. Vagyis a kettő két külön dolog.
A szüleid őse, valamikor betérhettek a zsidó hitbe, de ettől még ugyan abba a nemzetbe tartoznak ahonnan származnak. Lehet a Kaukázusról származnak, mert ott régen betértek sokan a zsidó hitbe, és onnan később elvándoroltak, és a közöttük lévő ateisták vándoroltak ki Palesztinába. Vagyis a zsidó az nem nemzet!
Sajnálom, hogy lenéznek, de te erről nem tehetsz! Sajnos azok akik zsidónak vallják magukat(valójában nem azok)nagyon sokat ártanak a világnak azzal, ahogy viselkednek. Neked, van lehetőséged, hogy ezt a rossz képet megváltoztasd. Legyél egy jó példa! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!