Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A melegség bűn? Tényleg a...

A melegség bűn? Tényleg a pokolra kerülnek?

Figyelt kérdés
Mert hogy ezt mondják hogy a melegek a pokolra kerülnek... De hát Isten teremtett minket annak amik vagyunk
2010. júl. 15. 20:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
27%

19:35 miért a gyilkosság nincs megengedve? Pándi András tiszteletes úrról hallottám már? nos...

minden meg van engedve, a lényeg az,hogy mindent visszakapsz abból amit mással teszel.ezért mérlegelni kell mi éri meg és mi nem.pl.Jézus ezzel tisztában,ő ezért nem ártott senkinek.

szerintem azért a homoszexualitást ne hasonlítsd össze a gyilkossággal.

2010. júl. 18. 19:05
 42/68 anonim ***** válasza:
0%
A buz.i pokol: egy striptease bár ahol nők táncolnak
2010. júl. 19. 14:26
 43/68 anonim válasza:
50%
egy olyan meleg aki tudja, hogy Isten nem szereti a "melegséget" és próbálja magában leépíteni és bánja a bűnét az a menybe juthat. Isten a bűnt ítéli el és nem a bűnöst. Isten Jézusért megbocsát.
2010. júl. 19. 15:42
 44/68 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem butaság kijelenteni szikla szilárdan, hogy te ide kerülsz, te meg oda. Vicces, hogy egyesek Isten véleményét csak úgy önhatalmúlag kinyilvánítják. Mintha sablonra menne...
2010. júl. 25. 12:11
 45/68 anonim ***** válasza:
37%

07-18 19:05

Hallottad azt a parancsolatot, hogy ne ölj? Én erre gondoltam. Ebből rájössz, hogy Isten nem akarja, hogy gyilkosságok legyenek. De mégis vannak. DE nem Istentől vannak. Ezért nem igaz, amit írtál. Kicsit jobban bele kéne merülnöd a bibliába és értelmezned kéne, hogy világosabban láss. A melegség sem Istentől van. De Isten nem a melegeket ítéli meg, hanem a bűnt. De ha nem tér meg belőle és nem hagyja el a bűnét, akkor az ítélőszék előtt számolnia kell a büntetéssel, mivel Isten igazságos és megbünteti a bűnös cselekedeteket. Itt a Földön még van lehetőségünk változtatni a dolgokon.... Ez nem úgy működik, hogy a materialista lekerül a pokolba és ott kezd el hinni Istenben, ott már késő, volt sok-sok lehetősége előtte is. Így kéne működnie a földi igazságszolgáltatásnak is....

2010. júl. 25. 13:44
 46/68 anonim ***** válasza:
47%

Isten úgy teremtette a világot, ahogy ő akarta!!! (ha egyáltalán teremtett valamit - honnan tudnánk??? - ez csak mind HIT, és mindenki másban hisz...)

Én is meleg vagyok és NEM AKARTAM AZ LENNI!!! 2éven keresztül próbáltam ez ellen cselekedni, akkor volt kapcsolatom is egy nővel... de azóta már tudom, hogy "VAGYOK, AKI VAGYOK ÉS EZT BÜSZKÉN VÁLLALOM!!!"

Egészen 13-14éves korom óta tudom, hogy az vagyok. EZ NEM DÖNTÉS KÉRDÉSE!!! HA DÖNTHETTEM VOLNA, AKKOR NEM EZT VÁLASZTOTTAM VOLNA!!! Most már tudom, hogy ennek így kellett lennie és hálás vagyok az életemért, örülök annak, amim van, IGAZ BARÁTOK (nem olyanok, mint azelőtt voltak, míg nem vállaltam fel önmagamat) és BOLDOG VAGYOK!!! És ezt Isten is így akarta!!!!!

2010. nov. 1. 16:38
 47/68 anonim ***** válasza:
9%
Olvassátok el: [link]
2010. nov. 1. 18:24
 48/68 anonim ***** válasza:
61%
Ez nagyon sötét írás szvsz. Az egész kereszténység az.
2010. nov. 1. 20:54
 49/68 anonim ***** válasza:
23%

16:38

Divatból lettél b.uz.i

2010. nov. 2. 00:08
 50/68 anonim ***** válasza:
47%

00:08!

Először is nem vagyok bu.zi., hanem meleg. Nem hordok női ruhákat, nem festem magam, nem artikulálok, nem teszek semmilyen "bu.zi.s" dolog, nem térek el egy átlagos heteroszexuálisnál csak annyiban, hogy nekem nem egy nő kell, hanem egy férfi. - És ehhez senkinek semmi köze, ez csak rám tartozik.

De gyerünk érvelni. Azt mondod, hogy "divatbu.zi." vagyok... tehát én azt úgy értelmezem, hogy szerinted azért lettem az, mert akartam. Hát NEM.

DE AM. MIT VÁRSZ EL A MELEGEKTŐL??????? EZT MONDD MEG NEKEM!!! INKÁBB TAGADJAM LE ÖNMAGAMAT????? INKÁBB HAZUDJAK EGY ÉLETEN ÁT MINDENKINEK???? VEGYEK EL EGY NŐT??? VÁLLALJAK GYEREKET ÉS HAZUDJAK NEKIK EGÉSZ ÉLETEM SORÁN???? CSAK AZÉRT MERT TI ÍGY AKARNÁTOK?????... (a tegnap 16:38-as voltam, a monogramom legyen S.Y.)

2010. nov. 2. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!