Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolnátok egy megtért...

Mit gondolnátok egy megtért tömeggyilkosról?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok egy olyan emberről aki ártatlanok tucatjait mészárolta le, utána megtérne?

2019. aug. 17. 14:17
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
8%
Az ilyen patkányok soha nem javulnak meg,ahogy írtam esélyt sem szabadna adni nekik semmilyen megtérésre...Én ha tehetném lerombolnám a világon az összes templomot,mindenféle valláshoz kapcsolódót,országonként az összes papot és csatlósaikat beterelném egy nagy karámba és rájukengedném a bivalyokat.Hihetetlen hogy mit művel az emberekkel néhány könyv,biblia,korán stb..el sem hiszem hogy el is hiszik az ezekben leírtakat..nonszensz.
2019. aug. 18. 18:21
 42/44 anonim ***** válasza:
68%
Akkor,már gyilkoltál volna,hát akkor miben volnál ezek után más azoknál akiket elítélsz?Én azt tanultam és azt mondom bocsássunk meg az ellenünk vétkezőknek.
2019. aug. 18. 18:34
 43/44 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megtér a gyilkos az azzal is együtt jár, hogy megérti a tettének súlyát, amit addig nem ismert. Sokkolni fogja, amit tett. Egy ilyen felismerést nem visel el az emberi lélek sérülés nélkül. Kb. Azonnal egy szakadékhoz rohanna, nem kérné a megbocsájtást és nem bánná a kárhozatot. Ha valakit nem sújt le ilyen nagyon egy gyilkosság, ráadásul több is, amit saját maga követett el, az még nem érti meg a tettét, nem ismeri emberi élet értékét, nem tud semmit egy család szeretetéről és fájdalmáról. Egy ilyen ember még nem kész a megtérésre.
2019. aug. 18. 19:39
 44/44 anonim ***** válasza:
A lelket nem ölhette meg evvel,szóval még élhet az áldozata a feltámadásnál,attól függően milyen életet élt.Ha annyira megbánja a tettét,az már fura,mert ennyi erővel a hívők többsége is ezt tehetné,kisebbnek mondott bűnért.
2019. aug. 19. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!