Mit gondolnátok egy megtért tömeggyilkosról?
Kérdező:
A 2-es válaszoló vagyok.
Nem, én ateista vagyok. Viszont figyeled, milyen érdekes, hogy akikről írok, azok pontozgatnak engem lefelé, mert nem merik felvállalni, azt, amit felfedtem velük kapcsolatban?
Lényegében ezzel tükröt tartok nekik, hogy milyen aljas dolog szeretettel, testvérként üdvözölni egy tömeggyilkost.
sok sok keresztényt mészárolt le
Ezt hol olvastad?
"12 nem fedtél te fel semmit, keresztény szempontból szimplán butaságot írsz. Miért háborogsz, ha ezért a keresztények lepontoznak? Szerintük nem hasznos a válaszod, ennyi."
Ha figyelmesen elolvastad volna a válaszomat, akkor nyilvánvaló lenne előtted, hogy a keresztény fundamentalistákról beszéltem.
Lepontozni meg azért pontoznak le, mert vívódnak magukban. Mert tudják, hogy erkölcsileg nem helyes megbocsátani egy tömeggyilkosnak, de a vallás azt parancsolta, hogy kötelességük megbocsátani, és ez a feszültség oda vezet, hogy nem is akarják olvasni, amit írtam.
Bizony nagy a vallás hatalma!
"
sok sok keresztényt mészárolt le
Ezt hol olvastad?"
Ha nem is mindig közvetlen, de börtönbe vetett, megkínoztatott sok ártatlant és szavazatával sokszor halálba küldte őket.
Nem. És egyébként is, Isten valószínűleg nem létezik.
Viszont van vallásos múltam, ezért jól tudom, hogy kb. hogy gondolkodik egy mélyen hívő keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!