Mennyit lehet császkálni csakúgyegy nap egy városban, hogy ne legyen "gyanús" senkinek és ne hívja rám mégegyszer senki a rendóröket?
Nem bírom a nővérem pasiját, ezért amikor itt van fél-egy napra el szoktam menni (megyeszékgely), meki, vásárlás, kávézás, utazgatás, csak hogy ne legyek otthon...
Nem egy ember hívta ki rám a rendőrséget, meg igazoltattak is már és nem is titkolják, hogy kaptak bejelentéseket.
Az igaz, hogy közel a 25-höz babaarcom van és nem nézek ki 16-nál többnek, ezt is utálom, de most mitbtegyek, fessek ráncokat? Azt hiszik suliból lógok.
Addig meg az volt a baj mindrnkinek, hogy sokat vagyok itthon.
Szóval csak suliból haza és oda van jogod kimozdulni?
Ha semmi törvénytelent nem teszek (és bírja a bankkártyám) egész nap mászkálhatnék, nem? Sokan járnak csak alaudni haza.
Vagy csinálsz valamit vagy üldözési mániád van. Nekem is baba arcom van, soha nem igazoltattak, nem hívogatták rám a rendőrséget. Tesómat igazoltatták egyszer de azt is teljesen véletlenül. Épp a plázában járőröztek, fiatalkorúnak tűnt, amint megnézték az iratait elnézést kértek és mentek tovább a dolgukra. Ez sem rendszeres, egy alkalom.
Arról nem is beszélve, hogy a lógós kamaszok sem érdekelnek senkit amíg tudnak viselkedni. Kutya nem hívja rájuk a rendőrséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!