Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illetlenség a barátnőm nagymam...

Illetlenség a barátnőm nagymamáját "mamának" hívni? Mindenki így hívja, senki nem mondja xy néni.

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, addig néniztem, de senki nem hívja így. A barátai Jolikának hívják, én Jolika néninek. Nagyon jóban vagyunk, amikor kórházban volt akkor mondtam neki véletlenül hogy mama. Mindenki így hívja a családban, a vejei, menyei is. Azóta rámragadt egy ideje ez, nem mondott rá semmit. Nagy illetlenség ez tőlem? Titkon haragudhat esetleg?
2017. szept. 14. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Ha mindenki úgy hívja, miért pont rád haragudna miatta?
2017. szept. 14. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ő ezt annak a jeleként foghatja fel, hogy már a családjába tartozol..szerintem ezen nincs oka megsértődni főleg nem 8 év után, mert akkor nyilván egy komoly kapcsolat. attól még hogy nem vetted el a barátnődet, több időt kibírtatok együtt mint sokan házasságban :)
2017. szept. 14. 14:00
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:
61%
Nem illetlenség. A szomszéd nénit mi is így hívjuk. 😀
2017. szept. 14. 16:45
 4/4 Talpü válasza:
Hát igen hivjál bébinek
2017. szept. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!