Mennyit lehet császkálni csakúgyegy nap egy városban, hogy ne legyen "gyanús" senkinek és ne hívja rám mégegyszer senki a rendóröket?
Nem bírom a nővérem pasiját, ezért amikor itt van fél-egy napra el szoktam menni (megyeszékgely), meki, vásárlás, kávézás, utazgatás, csak hogy ne legyek otthon...
Nem egy ember hívta ki rám a rendőrséget, meg igazoltattak is már és nem is titkolják, hogy kaptak bejelentéseket.
Az igaz, hogy közel a 25-höz babaarcom van és nem nézek ki 16-nál többnek, ezt is utálom, de most mitbtegyek, fessek ráncokat? Azt hiszik suliból lógok.
Addig meg az volt a baj mindrnkinek, hogy sokat vagyok itthon.
Szóval csak suliból haza és oda van jogod kimozdulni?
Ha semmi törvénytelent nem teszek (és bírja a bankkártyám) egész nap mászkálhatnék, nem? Sokan járnak csak alaudni haza.
"belesel az ablakokon, kertekbe, az ablakok alatt álldogálsz és hallgatózol, képeket készítesz a házakról kertekröl, autókról vagy egyebek, amik miatt gyanusnak tünsz"
Soha, egyszr sem atyaúristen. Szerintem inkább az a bajuk, hogy "nem vagyok iskolábán".
Ilyeneket sosem csináltam, jó hát ha kint van, hogy Anna panzió néha elolvasom, de nem fényképezem le, soha senkinek a házát nem fényképezem le... Meg nem lesek be sehova sem, soha... Atya gatya.
Utcán meg lehet sétálgatni, de úgy látszik tévedtem. Lehet azt hitték, felderítem, hova török be legközelebb... Vagy valahova betörrek, ezért rám hívták a rendőröjet...
Eddig sosem tapasztaltam ezt, korántsem mindig, csak most hívta ki rám valaki.
"embereknek nincs jobb dolga mint veled törődni."
Ez nagyon igaz, kevesen laknak itt... Pesten a kutya sem foglalkozna veled.
Biztos, hogy többen is beszólrak, aztán azóta figyelnek.
Nem vagyok paranoiás, csak zavar, hogy eszerint csak a 4 fal között szabadba lenni és suli/munka után egyenest haza...
Nincs semmi bajom, fogd már fel és nem, nem beképzelem. Rohadtúl nem. Mivel magyarázod a rendőröket, a szemembe mondta, hogy beszóltak... Azóta meg szemmel tartanak.
Édes istenem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!