Elvárható, hogy babakocsival előre engedjenek a sorban?
Nem elvárható.
Ha én teli kosárral várakozom a sorban és mögöttem 1 vagy 2 ember 1 kiló liszttel álldogál, előre engedem, mert miért várja végig, hogy én mindent kifizetek? Ezt gyakran megteszem, nem várok érte elismerést.
De az, hogy te pottyantottál egy gyereket és viszed magaddal bevásárolni, engem miért kéne hogy érdekeljen? Nem, nem elvárható.
Ha mégis előre engednek, köszönd meg.
Egyesek miért tudják jobban, melyik az alkalmas időpont gyerekkel vásárolni? Ez kb. olyan hozzáállás, hogy az idősek ne járjanak csúcsidőben bkv-val...
Nekem is 3 pici gyerekem van, ezért tudom, mekkora áldás is néha, ha előre engednek, ezért szoktam én is másokat előre engedni. Ennyit megtehetünk egymásért. Én sem tudom mindig otthon hagyni őket, vannak napok, amikor muszáj mindenhova magammal vinnem és nem jókedvemből teszem, nekem is könnyebb lenne egyedül. Kifordult a világ magából, mindenki bezárkózik, egymásra nem figyelnek oda az emberek, csak mennek A-ból B-be, mint valami robotok. Lassan már a terhes nőnek kell szégyellnie magát, ha valaki méltóztatik átadni a helyét?? Én 8 hónapos terhesen közlekedtem az M2-es metrón és bizony nagyon gyakran volt, hogy a férfiak ültek és nyomkodták a telefonjukat, én pedig végig álltam az utat. Rosszul esett nagyon.
És igen, jól esett volna és nem magam miatt, hanem kizárólag az újszülöttem miatt, ha néha előre engednek a boltban, mert mindig attól rettegtem, hogy összeszed valami nyavalyát a tömegben.
Tehát itt a kérdező nem magának szeretne előnyt abból, hogy előre engedik, hanem a gyereke miatt. Egy kisgyerekre meg lehet tekintettel lenni néha, nem?
Ez a "pottyantottál gyereket" kifejezés csak nálam veri ki a biztosítékot??
Aki ilyet ír, az milyen ember lehet?
Nem, én is utálom, főleg, hogy még a harmadikkal is rendesen megszenvedtem... Akik ezt írják, belőlük biztos csak úgy kipottyan. Irigylem őket, na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!