Elvárható, hogy babakocsival előre engedjenek a sorban?
De ugyan miért engednének előre? Elesel, ha végig kell állnod? Vagy mi bajod történik? A gyerek pedig ha bírta amíg shoppingolsz, a sorbaállást is meg tudja várni.
A másik"kedvenc", amikor a még ki sem fizetett kiflit eszi a gyerek. A fizetésig az is nyugodtan ráérne.
Bocs, három gyerekem van két év alatti korkülönbségekkel, az ilyen anyukák mindig kiakasztanak.
Ha van időm, magam elé engedem meg a tizenévest is, ha ott tipródik 1-2 cuccal a sorban. Persze én csak a magam nevében mondhatom, hogy alljon elém, az összes sorbanálló nevében nem! De ha valaki "elvárja", het szentség, hogy kivarja a sorát
60N
Miért lenne elvárható? Hagyd az apjára a gyereket míg shoppingolsz. Te talán előre engeded azokat az embereket akik munkából mennek haza vagy épp oda sietnek, csak mert te ráérsz?
Szomorú tényt közlök: azért mert szültél, nem lettél a világ közepe :-(
Pont ma volt nagyon kellemes tapasztalatom. Lehet, hogy a karácsony közeledte is közrejátszott. De mindenki előre engedett a boltban. Nem várom el, de nagyon jól esett.
Nem babakocsival, hanem hordozó kendővel voltam. És úgy általában azt tapasztalom, hogy hamarabb àtengednek zebránál, előre engednek a kasszánál, a buszon, és átadják a helyet.
Ez nem jelenti azt, hogy el is várom! Csak azt tapasztalom, hogy az emberek többsége igenis előzékenyebb, ha babàval vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!