Elvárható, hogy babakocsival előre engedjenek a sorban?
Én kifejezetten kellemetlenül éreztem magam, mikor előre akartak engedni (akár terhesen is).
Miért lenne elvárható? Miközben vásároltál üres volt a bolt? És mi köze van ennek az ünnephez?
Nem elvárható mit képzelsz magadról... :D Mondom ezt úgy, hogy rendszeresen babakocsival állok sorba és még ha felajánlják, hogy menjek előre is megköszönöm de nem megyek. Ki nem állhatom az olyan embereket akik ezekkel a “kisgyerekes előjogokkal” dobálóznak mert nem, nincs olyan úgyhogy igen, tahóság elvárni, hogy mindenki azt lesse mikor tehet neked szívességet.
Az meg alapvető intelligencia, hogy a várandós kismamának, öregnek, betegnek átadom a helyem de te tán beteg vagy? Ja, nem? Akkor álljál sorba barátom mert a te időd nem feljebbvaló senkiénél. ;)
Volt már hogy elöre akartak engedni,3 gyerekkel voltam 5-2 éves és 5 hónapossal de nekem szerencse lányaim vannak,teljesen jól elvannak.mondtam a néninek,hogy inkább a mögöttem lévő kis gézenguzt engedjük előre. 😬
Szerintem nem elvárhato,de jól eső dolog.
Szerintem sem elvárható.
Nem látod az emberek sorsát. Az egyik a munkahelyére siet, ha késik, kirúgják. A másik a beteg édesanyjához megy, de otthon várja még a család, a háztartás, nincs ideje. A harmadik épp két szoptatás közben ugrott ki vásárolni, a férjére hagyta 7 hetes kisfiát. A negyedik épp gerincműtétre vár, alig tud közlekedni, állni, de muszáj.
Sorolhatnám estig.
Nem, nem elvárható, de jól esik bárkinek.
3 gyerekem van, én is mindig sietek haza, nem engednélek előre amiatt, mert babakocsival vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!