Illedelmetlenség, ha két azonos nemű ember nyilvánosan csókolózik/szeretik egymást?
A minap hallottam ezt valakitől, eléggé felháborított. Persze ha valakinek az a véleménye, hogy egyik párnak sem kéne utcán/nyilvánosan egymásnak esnie, az teljesen érthető. De ha valakinek csak azzal van problémája, hogy azonos nemű párok nyilvánosan szeretik egymást, az már gond.
Szerintetek? (homofóbok kíméljenek)
Nálam van egy határ. Alapvetően én semmi csúnyát nem látok abban, ha két ember szeretni egymást, és ez valamilyen formában megnyilvánul a nyilvánosság előtt. Egy kézen fogva sétálás, egy puszi az arcra vagy a szájra, ölelés, stb, úgy gondolom ez megilleti mind a melegeket, mind a heterókat, és mindenki mást is hogy csinálhassák közterületen. Ami nekem sok szokott lenni, ha például a buszon ülve szó szerint azt kell hallgatnom hogy az előttem ülőknek hogy cuppog a nyáluk egymás szájában..persze egy természetes dologról beszélünk, amivel nincs baj ha csinálják, csak nem mindegyik ember szereti ezt hallgatni, illetve nézni..szerintem van egy határ, amit nem illik túl lépni a tekintetben hogy mi az amit még illik és mi az amit már nem illik nyilvánosan. Ez nálam nemi identitástól függetlenül minden emberre vonatkozik.
Az pedig hogy ki hogy vélekedik a melegségről ne keverjük ide, mert egy más kérdés..ettől függetlenül a kérdésedre a válaszom valós.
Remélem nem nagyon kavarodtam bele, de azt hiszem érthető mit akartam kihozni a dologból :D
Nem illetlenség,a heterók is megteszik.
De azt nem szeretném látni, hogy 2 leszbi csókolózik tőlem 3 méterre.
De 2 jóképű meleg fiú még izgatna is.
25/N
"Igen, az is zavar, ha egy heteró pár teszi ezt, de ha két férfi, az gyomorforgató, kb. mintha túrná az orrát valaki és aztán megenné amit ott talált."
Pedig egyszerű a megoldás: ne smároljon SENKI nyilvánosan, legyen bár hetero vagy sem. Ilyen egyszerű.
"Igen, az is zavar, ha egy heteró pár teszi ezt, de ha két férfi, az gyomorforgató, kb. mintha túrná az orrát valaki és aztán megenné amit ott talált."
Én meg melegként undorítónak találom, amikor a heteró párok jól hallható hangok kíséretében, hosszú perceken át vakargatják egymás torkát belülről. Mellesleg én soha nem láttam sehol sem meleg párokat még csak kézen fogva sétálni sem, nem hogy csókolózni.
Nekem teljesen mindegy, milyen nemű a 2 személy, de nagyon irritáló, amikor egymást nyalják-falják mindenhol, ráadásul hangosan, mindenki előtt. És ezt eddig mindig heteró pároktól tapasztaltam. Még én érzem magam kínosan. Senkinek sem kéne ezt csinálni. Japán például teljesen elfogadó a melegekkel szemben, mégsem nyalizik senki sem az utcán a párjával, még a heteró párok sem, mert irdatlan nagy bunkóságnak számít ez náluk és mindenki így is kezeli ezt.
Milyen az a kép, mikor végigmész a gimi/lici vagy egy épület folyosóján és minden egyes sarokban egy smároló heteró párt látsz? Cuki, szívmelengető, elszomorító vagy undoritó? Nekem a sok nyálfolyás és cuppogás miatt undorító. Előttem sem hom sem hetero pár ne nyaljon, szájrapuszi igen, de már elegem van az úton-útfélen smároló szerelmespárokból. Van elég rejtett hely ahol lehet órákat nyalni és még romantikusabb is.
Amúgy meg sokszor nem fer a melegekkel és a szinglikkel szemben, hogy egyes boldog párok nyílvánosan együtt lehetnek és smárolhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!