Mi történik akkor ha két ellenkező nemű idegen ember megöleli egymást?
Egy 2014-ben íródott cikk ezt közli:
Az ölelés hatása
Kutatók állítják, hogy ha olyat ölelsz meg, akit szeretsz, az pozitívan befolyásolhatja az egészségi állapotodat.
A Bécsi Egyetem kutatói nemrégiben azt vizsgálták, hogy az ölelés hogyan hat fizikailag az emberi szervezetre. Mint kiderült, hatására a szervezet oxitocin hormont termel, ami csökkenti a vérnyomást, a stresszt és a szorongást, sőt, a memóriát is javítja. Ám mindez csak abban az esetben történik így, ha közeli ismerőst ölelsz, állítják az egyetem kutatói, ugyanis ha csak udvariasságból teszel így, azzal pont az ellenkező hatást érheted el.
Forrás: [link]
De érdemes elolvasni ezt a cikket is: [link]
Egy másik cikk: [link]
E képen, döntse el mindenki saját maga.
Az, ha csak megölelsz valakit, akit nem ismersz, az érdekes események láncolatához vezet vagy vezethet.
Az embertől függ az egész. Ki, hogyan reagálja le ezt az egészet.
Hogy, kialakulhat bármi fajta kötődés?
Ez jó kérdés, ismét egyéntől függ.
Egy biztos, a férfinak felállna a faaasza.
Egyébként minek ölelkezne 2 idegen? Így történet nélkül ennek sok értelme nincs, egyébként én nem sok lánnyal érintkezem (nem, nem vagyok szűz, volt már barátnőm), szóval lehet bennem nyomot hagyna, de nyilván olyan kibaaaszott szerelmes nem lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!