Illedelmetlenség, ha két azonos nemű ember nyilvánosan csókolózik/szeretik egymást?
A minap hallottam ezt valakitől, eléggé felháborított. Persze ha valakinek az a véleménye, hogy egyik párnak sem kéne utcán/nyilvánosan egymásnak esnie, az teljesen érthető. De ha valakinek csak azzal van problémája, hogy azonos nemű párok nyilvánosan szeretik egymást, az már gond.
Szerintetek? (homofóbok kíméljenek)
Egy heteró férfi számára visszataszító ha két pasas csókolózik előtte. Homofób - nem homofób, politikailag korrekt vagy sem, ez tény.
Igen, az is zavar, ha egy heteró pár teszi ezt, de ha két férfi, az gyomorforgató, kb. mintha túrná az orrát valaki és aztán megenné amit ott talált.
Két csaj (ha külön - külön heteró szemmel nézve is vonzó, ápolt nők) az jöhet. De sok heteró nőismerőstől, rokontól is megkérdeztem már: melyiket viselik el jobban .uzipár vs. leszbikus pár. Látványra, gusztusra, melyiket fogadják el inkább, s a többség úgy nyilatkozott, ha már mindenáron választani kéne, akkor a leszbikus pár kevésbé visszataszító.
Egy sima csókkal nekem nincs bajom. Bármilyen beállítottságúakról legyen szó. Ha néhány pillanattal tovább tart és elmélyül még azt is tolerálom egy bizonyos szinten. Meg nyilván vannak alkalmak amikor belefér (régen látták egymást, épp most jött messziről vonattal kocsival stb...)
De amikor már percekig nyalják falják egymást, az már sok. Pl buszmegállóban buszra várva unalom űzésként... vagy buszon... Egyszerűen kényelmetlen érzi magát miatta sok ember, mert sokaknak ez egy intim pillanat. Az, hogy az adott pár ezt nem így kezeli az egy másik dolog...
Igen bocsánat, illetlenséget akartam írni, csak épp nem jutott eszembe a szó.
Egyébként jó látni, hogy az emberek 95%-ka egyet ért velem.
Attól függ, milyen csók. Ha találkoznak az utcán, és így üdvözlik egymást, az még belefér. De ha már órákig nyalják egymást nyilvánosan, az undorító, még hetero pároktól is.
Kiráz a hideg, amikor ülnek mögöttem a buszon, és minden második mondat után cuppantani kell egy jó szörcsögős csókot, mert nem bírják ki csókolózás nélkül egy percig se. Ilyen:
- Venni kéne a boltban x kaját.
- Jaj, te mindig azt ennél - (szörcsbjdfakjdszörcsiszörcsicupp)
- De azt te is szereted.
- Hahahah, igen, nyuszimuszi -
(szörcscscscscscsscsnyalinyalicuppcupp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!