Szerintetek milyen lenne az élet, ha nem tudnánk egymásról, hogy milyen nemű?
Pont olyan lenne, mint itt gyakorikérdéseken az "ismerkedés".
Néha írnak privátot emberek, mindenféle kedveskedős, érdeklődő szöveggel, aztán ha kiderül hogy férfi vagyok akkor már le is kopnak szerencsére :D
Vagy nézd meg a "magányos vagyok" kérdésekre legtöbbször először visszakérdez mindenki hogy "szia, fiú vagy, vagy lány?". Aztán ha lány, akkor azonnal jön mindenki a "majd én segítek rajtad" szöveggel, ha fiú, akkor meg "dögölj meg egyedül" válaszokkal.
Ha különböző nemi szervünk, akkor tudjuk ki milyen nemű. Ha szintén gyönyör szerzésre használható lenne a szex, biztos lenne, aki megkülönböztetéseket használ, pl öltözködés. Külön lenne a heteró és homó öltözködés is (mint most is, csak még erősebben).
Ha olyanok lennénk, mint a csigák: váltivarúak, akkor valószínű a szexualitás nem játszana ilyen nagy szerepet az életünkben, és kevesebb lenne a zabi gyerek. A szegényeknél nem lenne akkora szaporulat, nem kéne fogamzásgátlókat használni, nem lenne baj, ha kilyukad az óvszer.
Egyrészt unalmasabb lenne, másrészt sokkal szabályozottabb. Nem lenne gond a túlszaporodással. Nem lenne valóság, amit az "Idiocracy - Idiokrácia, a hülyék paradicsoma" c. filmben állítanak. Nem kéne szociális segílyt osztani és más alapján lennénk nyomorultak, mint most. Mert ez nem változtatná meg a helyzetet, hogy az ember embernek farkasa. De valószínű a gyerek nem lenne státusz szimbólum, mint most és csak az vállalna gyereket, aki foglalkozni is akar vele. Sokkal többen lennének a szinglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!