Össze kéne szednem magam de semmi nem motivál, mi tegyek?
17 éve fiú vagyok, már külföldön lakok lassan 7 éve. Az évek gyorsan elrepültek, nem volt zökkenömentes életem de úgy érzem hogy a tini kori fájdalmakon tú vagyok. Most szoftver fejleztönek tanulok egyenlöre középiskolán és nem is az lenna gond hogy nem szeretem vagy valami. De egyszerüen most nincs semmi ami motviálna akármire is. Nem vagyok egy anyagias személy nem vágyom semmire, a programozásba is azért kezdtem bele mert leköt. De amikor este fekszem úgy érzem magam mint egy már öregedö ember aki visszagondol a gyerekkorára miközben én csak pár nyári emlékre gondolok vissza amiket otthon töltöttem két az utóbbi években. ùgy 1 éve vagyok túl egy szakításon de úgy érzem mostanra már kihevertem. De nem tudom merre tovább, barátaim nagyon nincsenek itt, nap közben nagyrészt otthon vagyok. Nyáron szoktam haverokkal bandázni stb, de úgy érzem azoknak az idöknek is hamarosan vége én meg szeretném megragadni az életem mielött túlságosan elöre repül az idö. Az öngyilkosság is njárt márr a fejemben de nem depizésböl vagy szomorúságból hanem pusztán unom az életet. Nem hiszek semmiben ami azért van mert nem vágyom a halál után se semmire, nincsenek vágyaim, legalábbis ami az anyagiakat illeti. Az egyetlen dolog amit igazán élvezek az a szerelem és a kapcsolat de már úgy érzem kipróbáltam és nem kell több abból se.
Szóval erröl kérdezlek titeket, hogy mivel töltsem a szabadidömet itt.
Hoszú ö és ü nincs a billentyüzetemen csak hogy a nyelvtanhuszárok ne kössenek belém :D. Ha valamire kíváncsiak vagyok kérdezzetek nyugodtan, a tanácsokat elöre köszönöm.
1 mondat nekem mindig segít, a mesékkel ellentétben tényleg motivál céljaid eléréséhez:
" Erős akaratnak nincs töretlen út,a legszánandóbb ember ki akarni nem tud."(Shakespeare)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!