Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titeket milyen manapság...

Titeket milyen manapság népszerű közhelyek idegesítenek?

Figyelt kérdés
Engem a "tökéletes vagy ahogy vagy", "légy aki lenni akarsz", és "azt csinálj, amitől boldognak érzed magad" féle közhelyek bosszantanak, mivel én a kritikát és az abból való épülést szeretem, nem a komfortzónát.
2017. aug. 27. 12:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na, látom, az okostelefonost nem fejeztem be...

tehát hogy az okostelefon meg a facebook az ördögtől való, és akinek van ezek közül egyáltalán, annak tuti nincs élete és a telefonján lóg 24/7.

2017. aug. 28. 10:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg még ezek, hogy:

"Nem tudod, mi a jó"

"Nem tudod, mit hagysz ki"

"Nem éled meg az igazi CSODÁT, amíg nincs gyereked" (nem tudom, hogy akik ezt mondják, belegondolnak-e, hogy nem minden ember ugyanolyan, és nem mindenkinek jelenti ugyanaz a csodát... pl. aki a saját gyerekét kidobja a 10.-ről, annak is biztos kész csoda volt a gyerek...)

2017. aug. 28. 10:22
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor fogsz párt találni, mikor nem szamítasz rá."/ "Mit csináljunk, ez van."
2017. aug. 28. 11:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket is szeretem, tipikus féligazságok:)

A győztesek nem azok,akik nem hibáznak. Ők azok,akik nem adják fel.

Ami hiányzik:

Akik nem adják fel,nem nem biztos,hogy nyernek.

Vagy:

De azért nem árt tudni,mikor kell feladni.

2017. aug. 29. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!