Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titeket milyen manapság...

Titeket milyen manapság népszerű közhelyek idegesítenek?

Figyelt kérdés
Engem a "tökéletes vagy ahogy vagy", "légy aki lenni akarsz", és "azt csinálj, amitől boldognak érzed magad" féle közhelyek bosszantanak, mivel én a kritikát és az abból való épülést szeretem, nem a komfortzónát.
2017. aug. 27. 12:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem a nincs lehetetlen nem hülyeség.

Nyilván nem leszel csak úgy multimilliomos rock sztár. Ez igaz.

De sokan hétköznapi feladatokból akkora problémát csinálnak, mintha a világbékét kéne megoldaniuk. Na rájuk tényleg igaz, hogy nincs lehetetlen. Csak ők bénák, vagy lusták, vagy csak várják, hogy más mindent megoldjon helyettük.

2017. aug. 27. 14:00
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Pl: Ami nem öl meg az erősít.
2017. aug. 27. 15:02
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Az, hogy a nők nem kívánják a szexet.
2017. aug. 27. 15:29
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

"Amíg ti idegeskedtek ilyen hülyeségeken, addig én mindent megteremtek amire szükségem van. Így tényleg nincs lehetetlen"- írja a 10-es.

Nos, engem az ilyen pökhendi szar hazugságok idegesítenek - de nem nagyon.

2017. aug. 27. 16:05
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
A pszichiáter meggyógyít, az antidepresszáns elmulasztja a depressziót. Ez konkrétan hazugság.
2017. aug. 27. 17:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A libsizés :) minden ember aki tolja kretén, tisztelet van, kivétel nincs :D Bár ez igaz a Sorosozásre és a migránsozásra :D elnézést a politizálásért, de engem ezek ak özhelyek zavarnak a legjobban :D
2017. aug. 27. 19:40
 17/24 anonim válasza:
89%

"A cél szentesíti az eszközt."

"Kicsi a világ."

"Csak az a nő foglalt, akin fekszenek."

"Szerelemben és háborúban mindent szabad."

"Dúl a love."

"Ilyen a szerelem."

"Egy nő olyan férfira vágyik, aki mellett nőnek érezheti magát."

"Lépj ki a komfortzónádból!"

"Dióhéjban..."

"Anno..."

"Úgy en bloc..."

"A kivétel erősíti a szabályt."

"Akinek nem inge, ne vegye magára."

"A pénz nem boldogít."

"Ez van, ezt kell szeretni."

"Bezzeg az én időmben..."

"Ebben a mai (rohanó) világban..."

"Ezek a mai fiatalok..."

"A mai nők csak a pénzre mennek."

"Nem azért mondom, de..."

"Nem akarok beleszólni, de..."

"Az élet megy tovább."

"De ez maradjon kettőnk között!"

"nagybetűs élet"

"Majd lesz valahogy."

"Majd kialakul."

"Az ellentétek vonzzák egymást."

"Sok jó ember kis helyen is elfér."

"Jó ez ide falura, városba' meg nem nézik."

"Mindent megbeszélünk egymással."

"Nekünk nincsenek titkaink."

"Nem harapok."

"És még finom voltam és nőies."

"Nem a méret a lényeg."

"Nem a győzelem, hanem a részvét a fontos."

"Hát, jó volt."

"Hát, végül is..."

Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)

2017. aug. 27. 20:11
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
A libsizés engem is idegesít. Agymosott bírkák szövege, akik szerint a lopás konzervatív dolog.
2017. aug. 27. 20:18
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
libsizés, sorosozás, "ami nem öl meg, az erősít", "légy kreatív".
2017. aug. 28. 09:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

- "kövesd az álmaidat" / "kövesd a szívedet" - ez alapjáraton nem lenne rossz tanács, de van, akinek tök irreális álmai vannak

- "minden nő r...c/pénzéhes" / "minden férfi disznó"

- "tökéletes vagy, ahogy vagy" nálam is

- "az igaz barát/pár mindig kiáll melletted" (számomra a szeretet azt is jelenti, hogy megmondjuk őszintén a másiknak, ha hülyeséget beszél)

- "ő olyan más, mint a többi" / "más vagyok, mint a többi lány/fiú" (MINDENKI MÁS, MINT A TÖBBI! és egy ember sem olyan baromi különleges... de leginkább azt bírom, amikor olyan hazugságokat mondanak, hogy Más vagyok, mint a többi srác, mert én kedves vagyok... meg Más vagyok, mint a többi lány, mert nem szeretem a rózsaszínt és nem szeretem Justin Biebert")

- "a gyerekre nem szabad rászólni, mert akkor sérül a lelkivilága"

- " az igazi férfi ezt meg ezt a testalkatot szereti" (pl. csak a kutyák játszanak csontokkal stb.)... mindenkinek más ízlése van, basszuskulcs (mondom ezt kövér nőként :D)

- " az utálóim..."... ez annyira fel tud cseszni. Utálói Lady Gagának vannak kb., nem vmi külvárosi proli kislánynak/kisfiúnak... őket azért utálják, mert utálatos személyiségek

- "a mai fiatalok..." (komolyan mondom, a környezetemben az idősek sokkal taplóbbak, mint a fiatalok)

- ugyan nincs így megfogalmazva egy közhelymondatban, de bármi, ami arról szól, hogy az okostelefon

- az ilyen műromantikus lelkű emberkéktől ez a "az öregek azért vannak ilyen jó házasságban, mert ők anno, ami elromlott, nem eldobták, hanem megjavították"... aha, persze. Még véletlenül sem azért, mert ciki volt válni, és a feleség alá volt rendelve a férjnek. Én akiket ilyen kedvesnek látszó idős párokat ismerek, mind csak megszokta egymást a végére, és mindenhol voltak tüskék... ez nem javítás volt, hanem az elromlottat szar állapotban próbálták életük végéig használni :D. Amúgy azt aláírom, sokan kényelmesek, de ha az analógiánál tartunk, ha elromlik vmi, akkor meg kell vizsgálni, hogy megéri-e megjavítani, mert van, ami nem.

2017. aug. 28. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!