Titeket milyen manapság népszerű közhelyek idegesítenek?
Soha sem kèső..
Csak rajtad múlik..Akar jobban ès sikerülni fog...
Számtalan idegesitő hazugság van, aminek semmi tartalma nincs.
Amikor 12 éves kislányok kiírják a fb-ra, hogy milyen nehéz az élet :D
Vagy amikor félreértelmezik a szólásokat. Pl. az élj a mának nem azt jelenti, hogy legyél egy bunkó, bulizós állat, akit semmi sem érdekel és semmiért sem vállal felelősséget.
"Minden gyerek egy csoda" "szuljel mert fogyamagyar" "be kell teljesitened a noi principiumot es szulnod KELL" "jajj hat gyerek, az a dolga, hogy.. " ne tudjon viselkedni, hisztizzen, tolja nekem a bevasarlokocsit
Veranyak akik az etterem kozepen szoptatnak, mert termeszetes stb es a pelenkat is ugyanott cserelik ki
Es amikor 16evesek buszkek ra hogy terhesek, eltartani nem tudjak majd mibol, vegzettseg nincs stb..
Felreertes ne essek, azokat a gyerekeket szeretem akik normalisan viselkednek :) ha ugy alakulnak a korulmenyek, talan nekem is lesz(nek)...
Csak idegesit hogy a csapbol is ez folyik, es epphogy 20 eves lettem, mar egybol: MIKOR LESZ GYEREK?!
Ember... Ahoz elobb kapcsolat is kene meg ugye esetleg elni, diploma, fix munkahely.. Nem???
,,Nincs lehetetlen"
A legszánalmasabb mondat amit ember ki tud mondani
Leszarom a közhelyeket. Nem ezek visznek előre, de hátra sem. Amíg ti idegeskedtek ilyen hülyeségeken, addig én mindent megteremtek amire szükségem van. Így tényleg nincs lehetetlen. :)))
Buta bagázs vagytok mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!