Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek az ciki, ha...

Szerintetek az ciki, ha fingok a pasim elott? Szerintem màr megszokta azért nem is zavartatom magam! De o néha megemliti, hogy azért visszafoghatnàm magam, mert kezdi magàt kellemetlenul érezni a tàrsasàgomban!

Figyelt kérdés
Ti mit tennètek a helyemben??
2010. máj. 21. 21:15
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
ha már szól érte, akkor biztos zavarja, szerintem kicsit fogd vissza a dolgot, mert ha egy srác így kimondja, h kellemetlenül érzi magát melletted, az nagy baj...
2010. jún. 12. 11:03
 52/53 ROUGE77 ***** válasza:

Had meséljek elegy sztorit amit még a drága mamámtól halodtam:Volt egy fiatal házas pár és az asszony mondta soha nem mer az ura elött fingani,de néha már annyira kellemetlen volt neki mert ügye meg is fájdulhat az ember hasa ha fojton vissza tartja és szorongást is okozhat:!

Aztán egyszer a férje elfingotta magát elötte,és agodva várta hogy mi lesz.

Akkor a nő is könnyitett magán, és megbeszéllték jót mulatva az egészen ,hogy most már meg van a bízalom:D

Mert mind ketejükbe ott volt az, hogy mit szól a másik ha..

2012. márc. 16. 01:42
 53/53 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye kérdést kitenni..ezzel csak magadat járatod le,kérdező..igénytelen suttyó stílusra vall..
2016. ápr. 27. 19:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!