Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ciki ez egy lánytól (nőtől)?

Ciki ez egy lánytól (nőtől)?

Figyelt kérdés

Ciki egy lánytól (nőtől), ha hangosan fingik? Tudom, hogy előfordul, hogy véletlenül kicsúszik, de szerintem ezt is lehet halkan. A pasiknál nem olyan meglepő, de egy nőtől nagyon is. Mások szerint is így van, vagy csak én gondolom így? A félreértések elkerülése végett én is lány vagyok, és velem is fordult már elő, és cikinek is éreztem :)

Esetleg f*ngós sztorikat is írhattok :)

23/L

2011. máj. 24. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol, ki előtt. Én megpróbálom a mellékhelységben..
2011. máj. 24. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként furcsa, hogy így alakult, hiszen ez teljesen természetes dolog. Szerintem az a legrosszabb, mikor az ember hasa görcsöl, és tömegben van.:S
2011. máj. 24. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem hiszem, hogy nem lehetne halkan elintézni. Én nem cikinek tartom a hangosat, hanem bunkóságnak.
2011. máj. 24. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Te fingós sztorikra élvezel? :D
2011. máj. 24. 20:25
 5/7 anonim válasza:
Ha meg lehetne halkan oldani, akkor ciki, de ha nincs más választás, akkor ez van... És különben is, ha a pasiknak lehet, akkor nekünk is.
2011. máj. 24. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A koleszos szobatársam utálta, ha hagosan fingtam, én meg imádom hangosan, csak természetesen. Aztán később, mikor éjjel a szobában a barátnőjével szexeltek, miközben azt hitték, hogy alszom, utána a csaj olyan jó kis recsegősöket fingott, hogy azóta a srácon röhögök.

Nem tudom, ki találta ki, hogy ciki hangosan fingani, s hogy egyik nemnek még cikibb, azt végképp nem. A kínaiaknál például nem az! Ha nagyon érdekel a téma, egy jó drága könyvbe talán benne van, a címe "A cilivizáció folyamata", írója Norbert Elias szociológus. Utánanézzek? :)

2011. máj. 27. 07:24
 7/7 anonim válasza:
Egyszer (voltam olyan hülye ) mgkérdeztem egy haveromtól hogy szokott e fingani és mikor azt mondta, h nem ... a barátnőmmel azóta röhögünk rajta
2015. aug. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!