Ciki ez egy lánytól (nőtől)?
Ciki egy lánytól (nőtől), ha hangosan fingik? Tudom, hogy előfordul, hogy véletlenül kicsúszik, de szerintem ezt is lehet halkan. A pasiknál nem olyan meglepő, de egy nőtől nagyon is. Mások szerint is így van, vagy csak én gondolom így? A félreértések elkerülése végett én is lány vagyok, és velem is fordult már elő, és cikinek is éreztem :)
Esetleg f*ngós sztorikat is írhattok :)
23/L
A koleszos szobatársam utálta, ha hagosan fingtam, én meg imádom hangosan, csak természetesen. Aztán később, mikor éjjel a szobában a barátnőjével szexeltek, miközben azt hitték, hogy alszom, utána a csaj olyan jó kis recsegősöket fingott, hogy azóta a srácon röhögök.
Nem tudom, ki találta ki, hogy ciki hangosan fingani, s hogy egyik nemnek még cikibb, azt végképp nem. A kínaiaknál például nem az! Ha nagyon érdekel a téma, egy jó drága könyvbe talán benne van, a címe "A cilivizáció folyamata", írója Norbert Elias szociológus. Utánanézzek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!