Szerintetek az ciki, ha fingok a pasim elott? Szerintem màr megszokta azért nem is zavartatom magam! De o néha megemliti, hogy azért visszafoghatnàm magam, mert kezdi magàt kellemetlenul érezni a tàrsasàgomban!
Figyelt kérdés
Ti mit tennètek a helyemben??2010. máj. 21. 21:15
12/53 anonim válasza:
bombázzátok egymást XD
cigányok vagytok, vagy mi??
13/53 anonim válasza:
Ez k*rva jó :DDDDDDD Egyébként valószínű csak irigy, tudod egy férfinek szarul esik ha a barátnője "tehetségesebb" :DDD
14/53 anonim válasza:
Nekem az is visszataszító, ha egy pasi csinálja. Attól, hogy van farka még nem kell igénytelennek lennie. Szájába ne szarjak?
16/53 anonim válasza:
mennyi primko tahó ribi van,te jó ég ez már sutttyóság:(
17/53 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket mindig úgy imádom. :D
Szétröhögöm az agyam. :D
Én nem szoktam fingadozni a barátom előtt, de volt már, hogy sunyiba sunyiba szellentettem, a barátom meg nem merte mondani. :DDDDDDD Olyan aranyos volt, égett ő is, meg én is. :D
Fanni
18/53 anonim válasza:
Büfögés, fingás vele született férfi tehetség. Egyeseknek látom nem tetszik, biztos annak örülnének ha a pasijuk úgy fingana, hogy "paahhhh".
Szerintem amúgy egy jól eltolt fingáson még jót is lehet nevetniXD
21/F
19/53 anonim válasza:
igénytelen primitív jószágok..
20/53 anonim válasza:
Az első és utolsó válasz kemény :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!