Szerintetek az ciki, ha fingok a pasim elott? Szerintem màr megszokta azért nem is zavartatom magam! De o néha megemliti, hogy azért visszafoghatnàm magam, mert kezdi magàt kellemetlenul érezni a tàrsasàgomban!
Figyelt kérdés
Ti mit tennètek a helyemben??2010. máj. 21. 21:15
21/53 A kérdező kommentje:
Most oszintèn:
akik azt mondjàk hogy ez gàz,ok maguknak hazudnak!Ok talàn elizzadjàk a gàzokat?
Ne legyetek mar ilyen prudek csajok!
Szoljon a valogatok!
2010. máj. 21. 21:38
22/53 anonim válasza:
Ez nem prűdség, ez intelligencia. Tudom, hogy neked ezt nehezdre esik megérteni, de ez van. És ez qrvára nem férfi tehetség. Csak vannak "pasik" akik ennyire suttyó, primitív állatok és mást nem tudnak ezen kívül felmutatni.
23/53 anonim válasza:
Nem izzadják el azok sem, csak nem primitíven finganak bele a másik fejébe! Ha már a palidat is irritálja akkor lehet el kéne gondolkozni nem?
24/53 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:41
Mi van bazzdmeg??!! Te lenyeled, vagy felbüfögöd?!
25/53 anonim válasza:
Idióták vagytok, mind :D Én k*rva jót röhögtem a kérdésen meg a válaszokon is, ti meg felháborodtatok, mintha komolyan egy felháborító politikai téma lenne kb. :DDD Még jó, hogy az átlagemberek nagyon másak, mint az ide írók.
26/53 anonim válasza:
atya úr isten most lépek ki a gyk-ból.....
27/53 anonim válasza:
De hogyne lenne az ember felháborodva?!
Ö biztos sosem fingott még az életben.
Barom!
28/53 anonim válasza:
De hogy a p*csába vagy képes ilyenen felidegesíteni magad??? Egy másik kérdésnél másik témakörben azt tanácsolták egy nőnek hogy beszélje át a kapcsolatát a férjével, mert az fingott egyszer. Most akkor mit vársz mégis???
29/53 anonim válasza:
Az is szép kapcsolat lehet, ahol egy fingás miatt kell a kapcsolatot átbeszélni.
30/53 anonim válasza:
Hát ezen röhögtem én is. Kíváncsi vagyok az olyan megkeseredetteknek, akik ezt válaszolták milyen lehet a kapcsolatuk. Vigyázzban állnak egymás előtt vagy mi? Szóval nah, ez a fórum soha nem tükrözte a valóságot, soha nem is fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!