Ciki ha valaki hangosan WC-zik?
Figyelt kérdés
nagydolognál nem fogja vissza magát, nagy sebességgel kienged mindent
nem hangszigetelt mellékhelyiség esetén akár 2 szobával arrébb is hallható
2011. szept. 3. 10:32
1/17 anonim válasza:
Mindenki (büdöset) sz.rik, max ráfogod, h hatalmas hascsikarásod volt.
2/17 anonim válasza:
Hát most ciki, nem ciki, azért ne kapjon bélcsavarodást, hogy nehogy valaki meghallja, vagy egyáltaln megsejtse, hogy nagy wc-zik.
3/17 A kérdező kommentje:
Filmekben az ilyen vicces szokott lenni.
2011. szept. 3. 10:48
4/17 anonim válasza:
Basszus . már a budin is ciki szarni egy egészségeset?! Hova kéne menni? A pusztába?
5/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én is voltam vendégségben a srác el ment wc re és szó szerint az egész lakásban lehetett hallani ahogyan könnyít magán. Egyszerűen erről az ember nem tehet, ha kell akkor kell, és inkább ez mint hogy bélcsavarodással kórházba kerüljön mert az nagyon kellemetlen ám.... Ez egy természetes dolog lehet hogy ciki meg vicces vagy ég tőle az ember feje dehát nem tehetünk róla ha ránk jön. Hasmenésnél a legdurvább.
6/17 anonim válasza:
Kellemetlen az illetőnek, de nem tehet róla.
Nekem is mindig akkor van ilyen, amikor vendégek vannak. :D
7/17 A kérdező kommentje:
Engem volt hogy elzavart egy lány, mert hogy WC-zni akart.
2011. szept. 3. 11:30
8/17 anonim válasza:
11:30, szerintem ennek nem feltétlenül az az oka, hogy cikinek érezte (hiszen ezek szerint meg mondta mit kíván csinálni), hanem valaki pont emiatt, mert "hű, de égő", nem is tud üríteni, egyszerűen leblokkol, ha tudja, hogy vannak a közelében, vagy hallhatják.
9/17 anonim válasza:
Ciki/nem ciki, inkább az jöjjön ki, mint a mentő...
10/17 anonim válasza:
én mikor érzem a tolófájást lehúzom a wct. az elnyom valamennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!