Mit lehet tenni a hangosan üzekedő szomszédokkal?
A házunkba költözött egy bejelentetlen albérlő pár. Nagyon ordenáré stílusban, tök hangosan élik a nemi életüket. Még a vécéből is az ő hangjuk jön fel. Többször udvariasan megkértük őket, hogy hát már mégis, legyenek tekintettel, kisgyerekesek vannak stb. Dafke se, teganp éjjel is őket kellett hallgatni. Én nem akarok háborúzásba belemenni, dörömbölni, zenélni, fapapucsban járni.
Milyen hivatalos jogi lépéseket lehet tenni az ügyben?
köszi a válaszokat,
egy, a házban lakó pihenni akaró a sok közül
már beszéltem a közös képviselővel.
utolsó, nem értek veled egyet. vannak a kulturált együttélésnek szabályai, és ezt mindenkinek be kell tartani. én sem mosok hajnali háromkor, és nem rinyálok, ha a szomszédban ugat a kutya. de a vécéből nap mint nap hallgatni, hogy az alattad lakó csaj magához nyúl (munkanélküli, ráér, no meg a vécére is rá van kattanva), és nyáron nem tudod kinyitni az ablakot, mert onnan is hallod, az bunkó dolog. főleg, hogy udvariasan már megkértük rá, hogy legyen tekintettel másokra (fél éve lakik itt).
egyébként a közös képviselő mondta, hogy szabálysértési eljárást kell kezdeményezni az önkormányzatnál. én ilyet egyébként nem akarok, remélem, a képviselő rájuk ijeszt, és mától nem vonyítanak.
Ne haragudj de most nem a te pártodra fogok állni.Akik ilyenek mint,saját tapasztalataim szerint olyan emberek akik mást sem csinálnak csak hallgatóznak és azt hiszik,hogy mivel x éve ott élnek mindenkinek hozzájuk kell igazodnia.
Vannak gázos lakók tényleg nekünk is volt benne részünk ők is "csak"albérlők voltak.De én nekik szóltam többször,de nem szex volt a baj.Egyáltalán ez nonszensz,hogy azért mert éjjel d@gni mernek még ők érezzék sz@rul magukat.
Én is éltem anno albérletben és ki fogtam egy ilyen lakót mint te.Egy gyerekünk van és szinte vigyázba kellett,hogy álljon.Olyanokért képes volt az öregúr szólni,hogy a gyerek túl hangosan játszik a kádba,és hogy mi túl hangosan ütögetjük a számítógép billentyűzetét!!!! Ez komoly!!!!! Akkor kaptam ideg összeroppanást és költöztünk el,mikor mosogattam és kicsúszott egy pohár a kezemből a csempére.A vénség felhívta tulajt,hogy mi betörtük az ablak üvege!!!!!!!!!!!!! Persze eljött,és látta,hogy nem igaz.De panaszkodott,hogy minden albérlőjét elűzi a r@hadék.Minket is.Rólunk is azt mondták,hogy állatok vagyunk,hangosak stb.....szörnyű érzés volt.Mikor egy normális dolgozó magyar család vagyunk.Bocsi az offolásért de én a másik oldalt is meghallgatnám.
Az ilyenek mint te menjenek kertes házba,de társasba meg kell tanulnunk együtt élni!!!! Közösség!!!
egyáltalán nem értek veled egyet. tudod, amikor a szomszéd olyan hangosan éli a magánéletét, hogy behallatszik a telefonba, akkor az már túl hangos... egyébként nem én teszem nyilvánossá a magánéletem, hanem ők. ha nem akarják, hogy mások hallják őket, ne hangoskodjanak.
a toleranciámról annyit, hogy én 9 éve lakom itt. először egy albán, román vagy ukrán család lakott itt 3 gyerekkel, az egyik minden éjjel egyig ordított. nem szóltam. utána jött egy alkesz nő hallucinációkkal. nem szóltam. utána egy kisgyerekes anyuka (érdekes, nekik még a lépésüket sem lehettt hallani, pedig egy élénk kisfiú volt).
a mostani lakóknál sem szólnék olyanokért, hogy pl. hajnali fél négy és négy között mi a szarért huzogatják az ablakon a rolót, miért csapkodják az ajtót stb.
nem kell úgy beállítani a dolgot, mintha én sérteném meg az ő intimszférájukat, mert pont fordított a helyzet.
a mellettaem lakó duplán szív, mert neki ott vannak az alattam lakók, és a másik oldalról egy ugyanilyen kultúrpáros. totál el van keseredve, ő fel szokta kapcsolni hangosan a tévét.
én meg úgy vagyok vele: felnőttek vagyunk, beszéljük meg. de ehhez a másiknak is felnőttnek kéne lenni.
egyébként a pohár halottak napján telt be, amikor az elveszített szeretteimre gondoltam, és az alattam lakó ordította, hogy b---ál meg.
hol tartozik ez rám? a mellettem lakó lány fogalmazta meg jól: ő ki van akadva, hogy rá akarnak kényszeríteni egy kukkoló szerepet (talán így jobban élveznek, nem tudom), de ő ezt köszöni, nem kéri.
szóval, tudom, hogy vannak hülye öreg bácsik, és meg is értelek, de ebben a helyzetben nem értek veled egyet :)
nekem vlt olyan hisztis főbérlőm, aki jelenetet csinált, mert egy kiskanalatfordítva tettem az evőeszközös fiókba... igen, vannak iylen emberek, de én nem vagyok az. a házban mindenki szexel, de mégis csak ezt a párost hallani.
Bocsi,ne haragudj:)) Ezek tényleg állatok.Csak azt hittem,hogy hasonló a szitu mint a miénk volt.Tényleg ne haragudj:)))
BÉKE!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!