Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkó vagyok, ha nem adok...

Bunkó vagyok, ha nem adok borravalót?

Figyelt kérdés
Általában rendelem az ebédemet étteremből. Mindig előre ki van számolva a pénz, hiszen tudom, hogy siet a futár. Általában pont annyit adok amennyibe az étel kerül. De ha netán úgy adódik hogy nincs apróm sem adok 60ftnál több borravalót. Maga az ebéd általában 1500Ft körül van.
2017. júl. 3. 14:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sok etteremben jartam es tudom mi a helyzet

Meg egyaltala... honnan veszed hogy keves az alap? Fingod nincs rola meg am semmi kozod hozza

A borravalo az JÁR akarhogy is nezzuk es a munkakori leirasomba nincs benne az hogy felvigyem es telefonaljak igy nem is csinalom ezeket! De a jatt az JÁR mert jattos munka es aki nem jattol egy utolso winchester zabalo virtualis gepesz soher fillerb***o!!! Ezen nincs mit szepiteni ha jattolsz mindig ki lesz nyalva a valagad de ha nem akkor megjarod!

2018. jan. 5. 17:21
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

21# nem mond hulyesegeket

Tenyleg igy mukodik ahogy leirja, ha jattolsz korbe vagy ugralva de ha nem akkor ki vagy nezve en is szoktam kajaval trollkodni de csak azokeval aki nem jattol

2018. jan. 5. 17:26
 23/26 anonim ***** válasza:

22-21# Ugyan az a % :D

Itt nem a pénzről van szó, hogy nincs plusz 100 forintom. Ha ennyire kell a plusz pénz emeljék meg az árakat és kész...

2018. jan. 5. 18:14
 24/26 Carragher_x ***** válasza:

Hagyjátok már ezt a 40%-os trollt, minden hozzászólásából süt, hogy életében maximum egyszer látott meleg konyhás vendéglátóegységet belülről, amikor általános iskolában elvitték egy osztálykiránduláson a mekibe:D

S akkor ismét a tény: a borravaló nem jár, a borravalót maximum ki lehet érdemelni. Aki azt hiszi, hogy "jár" és e szerint is viselkedik, azt néhány hónapnál tovább sehol sem tűrik meg. Elmúltak már a boldog 80-as évek, amikor a szűk kínálat meg az állami tulajdonból fakadó felelősségmentesség kiskirályt csinált bárkiből, aki közvetlenül érintett volt egy készpénzes tranzakcióban. Egy sz*ros futárt nagyjából a második panaszra rúgnak ki mindenhonnan, mert pótolható és fontosabb, hogy a "fillérb*szó" otthagyjon havi 5ezer forintot a helynek, minthogy gyuszika a futár szürkeállománya épp mennyire funkcionál.

2018. jan. 9. 04:26
 25/26 anonim válasza:

Nem vagy bunkó. Egyszerű lenne a megoldás: Amíg nem kapnak rendes fizetést a futárok addig ne dolgozzanak. Menjenek el más munkakörbe dolgozni és majd rájönnek, hogy ez így nem működik.

Egyébként nem nagyon kedvelem a futárokat, rengeteg helyen és alkalommal megszegik a kreszt, mert "csak így tudnak dolgozni"... Elvárják, hogy fizess nekik plusz pénzt azért mert ezt a munkát választották, stb...

Aki meg "bosszút áll" a jatt hiánya miatt örüljön neki, amíg valaki észre nem veszi. (1-2 óra csúszással nem veszem át a rendelést. ;-) Ha folyton visszaviszed, mert nem mentél fel, akkor hamar megválnak tőled a cégnél. Ne menj oda dolgozni... Bőven van lehetőség, ha van hozzá eszed és akarsz dolgozni.)

2018. júl. 30. 11:44
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
Régi kérdés már de hidd el 28%-os..neked még 5 Ft borravalót sem adnék.
2019. okt. 7. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!