Csak szerintem udvariatlanság ez?
Párkapcsolatról van szó. A nő hazautazik vidékre, Gurulós bőrönddel, 2 táskával felpakolva, amiből az egyik olyan súlyú, mint a bőrönd. A férfi vele megy metróval az állomásig, ő csak egy félbehajtott lapot tart a kezében, és végignézi, ahogy a barátnője végigcipeli az összes cuccot egyedül, mert szerinte a bőrönd úgyis gurul... ami igaz, de a lépcsőn nem gurul le, a dombon nem gurul fel, és még ott vannak a táskák is. Ráadásul kívülről is elég fura látvány, hogy a férfi hagyja a nőt cipekedni. Egyébként én vagyok a női fél...
Normális ez így, vagy jogosan esett rosszul, hogy meg se kérdezte, hogy esetleg segítsen-e vinni?
Amikor említettem neki, azt mondta, hogy egyik barátnője helyett sem cipelt bőröndöt soha. Szerintem nem is értette, hogy mi a problémám ezzel.
Akkor meg lehet neki mondani, hogy nézzem körül:
ott is félrelökik egymást az emberek?
Párok, ha mennek együtt, nem segítenek egymásnak?
Ott hagyja az egyik a másikat?
Lehet neki mutatni a példákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!