Csak szerintem udvariatlanság ez?
Párkapcsolatról van szó. A nő hazautazik vidékre, Gurulós bőrönddel, 2 táskával felpakolva, amiből az egyik olyan súlyú, mint a bőrönd. A férfi vele megy metróval az állomásig, ő csak egy félbehajtott lapot tart a kezében, és végignézi, ahogy a barátnője végigcipeli az összes cuccot egyedül, mert szerinte a bőrönd úgyis gurul... ami igaz, de a lépcsőn nem gurul le, a dombon nem gurul fel, és még ott vannak a táskák is. Ráadásul kívülről is elég fura látvány, hogy a férfi hagyja a nőt cipekedni. Egyébként én vagyok a női fél...
Normális ez így, vagy jogosan esett rosszul, hogy meg se kérdezte, hogy esetleg segítsen-e vinni?
Amikor említettem neki, azt mondta, hogy egyik barátnője helyett sem cipelt bőröndöt soha. Szerintem nem is értette, hogy mi a problémám ezzel.
Kommunikáljatok egymással, az sokat segít :) Mivel írta, hogy említetted neki, ő pedig nem értette, ebből látszik, hogy nem roszindulatú, figyelmetlen, csak meg se fordult a fejében.
Egyszerűen magyarázd el neki, hogy könnyebb ha mindketten osztoztok a feladatokban. Ha ezek után se segít, akkor lesz udvariatlan.
"Akkor szóltam neki, amikor már elköszöntünk egymástól, akkor már nem kellett segítség."
Akkor összeilletek, semmi gond.
Vajh' miért nem akkor szóltál, amikor szükség volt rá?
Főleg, a leírás alapján ő aztán ki nem találja magától!
A nők egy része személyes sértésnek veszi ha atyáskodik felette a férfi (értsd udvarias, kinyitja az ajtót, felajánlja a segítséget és a hasonló elavult szokások), a másik része pedig elvárja azt, de kizárólag szó nélkül (azaz nem mondja meg mit akar, de halálosan megsértődik ha a férfi nem találja ki magától).
Az elenyésző maradék képes a kommunikációra is és velük lehet tartós, egyenjogú, kommunikáción és tiszteleten alapuló kapcsolatot kialakítani.
A kérdező a második kategória, előbb kitalál valamit, utána puffog magában hogy a férfi nem jött rá magától, majd utólag rázúdítja az egészet.
Tökéletes teszt férfiaknak, mert a passzív-agresszív nőket azonnal ki lehet szűrni vele.
Be kell tartani az alapszabályokat.
1. Mindig használj saját óvszert és sose engedd ki a látóteredből szex után, ha nem akarsz gyereket. Az állítólagosan szedett bogyók mellett szokott véletlenül teherbeesni a nő, akkor meg már elvesztetted a reprodukciós jogaidat.
2. Össze kell költözni, mert ott pillanatok alatt kibukik az ember valódi énje. Az irányítás -és tisztaságmániások, a passzív-agresszívak sosem bírják ki, ha nem a saját módszereik szerint alakul az életük.
3. Nem kell kapcsolatfüggésben élni, csak azért mert eltelt 1-2 év valakivel, még nem a világ. Nem szabad olyan kapcsolatban maradni, ahol túl sok mindent fel kell adnod magadból. Kompromisszum az kell, de megvan a határ. Ha a határt átlépték, el kell menni.
4. Nyitott szemmel járj. Ha a párod mindig áldozatnak és mártírnak állítja be magát az exeivel szemben, az már figyelmeztető jel. A magukat hibátlannak mondók sosem azok, sőt.
5. Ha már vallott be megcsalást, akkor hagyd ott azonnal. Aki mással megtette, veled is megteszi. Akkor is, ha te vagy a szerető.
6. A megérzéseidre mindig figyelj, és ne a rózsaszín ködre. A külső mindig megtévesztő.
Akkor ez is gondolatbűn volt.A nő gondolt valamire és a pali meg nem találta ki.10 év letöltendő kőbányában(vagy házasságban a nővel).
Tanulság nőknek:ha akarsz valamit akkor kinyitod a pici szád és szólsz.Nem nehéz.
Na igen.
De nő ezt nem nagyon fogja megcsinálni.
Majd utólag, amikor már nem lehet segíteni rajta.
Viszont itt a férfi a párja... akkor se segít, ha már világos a helyzet.
Erre mondtam, hogy összeillenek. Megtalálta mindkettő a párját.
#16 1. pont
ezt hogy kell erteni? kesobb a pasi megtermekenyitene csak hogy gyereke legyen neki? vagy csak bekopiztad es nem alakitotad at? mert a no szokta ezt tenni
#Kerdezo
neked kellbeldonteni hogy annyira szereted hogy megvarod amig o fog dobni
ha csak szexre kell (fokepp) akkora annyira nem gond ha nem erzelmi szeretet csak erzeki
de ha szerelmes is vagy bele akkor gondok lehetnek meg ha kesobb csaladot is akarsz vele
biztos hasznos lenne komminikalni vele de ahogy latszik az sem visz eredmenyre
ha tobb dolgot leirnal rola, akar masik kerdest kiirva akkor megalapithatnak hogy egy onzo testkihasznalo pasirol van szo vagy sem
ha magad nem tudod, eleve tudod e hogy altalanosagban udvarias e, ezt kerdezte mar valaki itt hogy masban is ilyen e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!