Mit tehetnék? Egyszerően maga ez a pokol, hogy szabaduljak?
Beszélhetsz az ofővel, hogy amennyire lehet, kezelje diszkréten az ügyet, hogy ne alattad vágja a fát, de ha elkezdted, csináld végig, és továbbra se hagyd magad.
"Aztán én is elkezdtem "tevékenykedni",volt hogy be-beszóltam,vagy kavartam a szart"
Nem mondom, hogy a legjobb megoldás, de jól tetted. Csak arra vigyáz, nehogy átess a ló túloldalára.
Állj ki magadért! Ne hagyd, hogy szivassanak!
Erre a legjobb módszer, ha azt mutatod, hogy az aktuális szivatás nem zavar éged, sőt még röhögsz is rajta.
Akik szivatnak, az a szórakozás benne, hogy utána látják neked milyen rosszul esik, és mennyire idegesít, de ha azt látják, hogy téged nem érdekel, sőt még mulattat is, akkor nincs értelme szívatni és keresnek egy másik áldozatot, mert veled nem jó móka.
Szóval szerintem ránts egyet a válladon és röhögd ki őket! Más módszer erre nincs. Csak azt szívatják, akit lehet!!!
Legyél lazább, ne stresszelj, ne rinyálj, legyél nyitottabb, próbálj jókedvűbb lenni és nem fognak piszkálni a többiek, hidd el.
Mi is mindig a rinyagépeket szívattuk suliban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!