Mi a véleményetek Puzsér Róbertről?
Ennek az embernek van saját műsora? Atyám...
Egyébként bizonyos dolgokban igaza van, de még ez sem változtat azon, hogy alapjáraton egy bunkó paraszt, akinek a szája akkora, mint a bécsi kapu és úgy gondolja, joga van olyan embereket is a sárga földig aláznia, akik jóval többet tettek le nála az asztalra.
A legtöbb dologban, amiről beszél, egyetértek vele, így nem nehéz kedvelnem. Azt is szívesen meghallgatom, amiről ő mást gondol, jó követni a gondolatmenetét, még ha én másképpen látom is azt a dolgot.
Ragaszkodik ehhez a stílushoz, pedig valóban, sokakat éppen ez riaszt el attól, hogy egyáltalán komolyan meghallgassák. Hozzám meg éppen ez juttatja el azokat a témákat is, amikről szeretném ha némi fogalmam lenne, de nem igazán tudok rá odafigyelni. Az ő stílusa fenntartja az érdeklődésemet akkor is ha az adott téma száraz, kevésbé érdekes, így az is csak eljut hozzám.
Szóval, Robi nagy kedvencem, mindent megnézek, meghallgatok tőle. Kivéve talán a focit, az még puzsérsággal fűszerezve sem válik érdekessé számomra. :)
Nem olvastam el, amit a kérdés után írtál, de a kérdésre válaszolok.
Még ha le pontozol kedves kérdező akkor is. Szerintem rettenetesen idegesítő személyisége van. Én a beszélgetős veszekedős műsorából néztem párat és azt kell mondjam, hogy van sok olyan nézete, amivel egyetértek.
De egyszerűen ellenszenves, mert lenézően beszél másokkal. Egy rossz vitapartner, ráadásul idegbajos. Semmiben sem nézi a másikat, simán túl ordibálja, tipikusan az az ember, aki azt hiszi, hogy igaza lesz, ha túlordibálja a másikat. Tehát bizonyos nézeteivel egyetértek, de mint ember, nekem idegesítő.
Az a véleményem, hogy ha valódi rendszerváltás lett volna 89-ben, már akkor megjelent volna a magyar médiában az az ember, vagy emberek, akik úgy reflektálnak a közéleti témákra, mint P.R., vagy Horváth O.. De úgy látszik, ehhez kellett az internet, a Y.T..
Az ő generációjából nem is ismerek mást, aki felveszi a kesztyűt a polkorrektség, a média igénytelenség, az áradó szenny ellen, ami a mai közéletet fertőzi.
Nyilván vegyes a megítélése, mivel sok olyan közéleti személy tyúkszemére rálépett, akik valamely politikai, pénzhatalmi tábornak asszisztálnak, és a szimpatizánsoknak ez rosszul esik.
Talán két negatívum, amit észrevettem vele kapcsolatban:
1.Egy droglegalizációs vitát hallottam vezetni egyszer. Nagyon jól érvelt ex.drogosokkal, Mo. talán első drogrehab központjának létrehozójával szemben a "rekreációs droghasználat" mellett. Még akkor is érvelt, amikor már nem volt igaza.
2. Sok olyan dologban is véleményt formál nyilvánosan, amihez nem ért. Pl. oktatás. Tudom, tanár végzettségű, de látszik, hogy kicsit lát csak bele a rendszerbe, sosem volt benne igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!