Nézitek a csillag születiket? Mit gondoltok Puzsér Róbertről?
Véleményével többnyire egyetértek. Már a legelső produkciónál az első adásban, amikor annak a tizenvalahány éves kis srácnak is elmondta a véleményét, akkor tért vissza a remény, hogy nem mindenki a gyökér, nyálas dolgokra vágyik!
Mindenki viselkedjen a korához képest, ne játssza túl magát, ne legyen nyálas.
az első adásban nem volt szimpatikus, mert direkt nemet mondott mindenre, még arra is, ami egyébként a mezőnyben a legjobb volt (már nem emlékszem mi).
De itt a 2.adásban rá kellett jönnöm, hogy teljesen korrekt.
nekem bejön, hogy a stílusa nem szokványos, egyéniség.
néha viszont egyértelműen rájátszik (lásd: ideg összeroppanás ebben a részben)
korrekt.
nekem nem igazán szimpatikus, szerintem bunkó és érzéketlen, ráadásul rá is játszik - persze embere válogatja, kinek mi jön be.
és nézem a csillag születiket ha odakapcsolok, ott maradok, nem rosszabb, mint bármi más (bár ma inkább néztem a Harry Potter 3-at a Film+on, jobban bejött :))
erről a rengeteg, zúdított tehetségkutatóról egészben meg van a véleményem, jó nézni őket, de mi lesz azokkal, akik megnyerik? mennyit hallunk róluk? de ez már egy másik kérdés.
Nagyon szeretem van egy jó kis idézetem ami illik rá:
"Vannak kedves emberek és vannak akik az igazat mondják!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!