Nézitek a csillag születiket? Mit gondoltok Puzsér Róbertről?
Rengeteg rádióműsorát hallgattam és azt kell mondjam nem játszik rá a dolgokra csak van egy sajátos ,nekem nagyon szimpatikus , világnézete és abból nem enged senki kedvéért.Nem kedveskedő és megmondja a frankót bárkinek még ha tudja is ,hogy a többség ezért nem fogja kedvelni.Egy két kivételtől eltekintve egyetértettem a 'nem' szavazataival.
Eddig nem érdekelt a csillagszületik ,de ezt a mostanit az ő feltűnése miatt kezdtem nézni és nem csalódtam.
És szerintem a Csillag születik sokkal jobb a Megasztárnál. Zsűri miatt is, de főleg (ez kicsit off:D) a díszlet!
A Megasztárba minden agyon van csicsázva, válogatón is (és azok a "tehetségek"...), de a cssz-ben egyszerű a színpad és a háttér is. Egész, együttesen jobban tetszik:)
Egy teljesen önkritikátlan Kritikus :)
Saját szűk értékrendjét úgy meséli el, mintha másoké lenne.
Ennyit pszichológiailag..
A csatorna igénytelenségének tükre, hogy zsűritag lehet, bár ez nem Róbertre tartozik.
Lehet, hogy valamiben jó, de ebben egyszerűen csak közönségesebb a közönségesnél, más szóval viselkedése alapján bunkó.
Igaz, hogy a bátran bunkó érdekes, nézettségnövelő dolog, tulajdonképpen szórakoztató is lehet, csak nem ezért szoktak tehetségkutatást szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!