Az "igazság" Puzsér Róbertről?
Szerintem se pénzelik, minek?
A rendszer magától kitermeli és el is tartja.
Éppen azért támadják minden oldalról, mert nem állt be egy táborba sem. A véleménye tehát független, érdemes meghallgatni, ha nem vagy elfogult, beláthatod, hogy többnyire igaza van.
Ugyanakkor persze ő is ember, nem lehet tökéletes. De nem is gondolja ezt magáról. A rádióműsoraiba szándékosan olyan beszélgetőtársakat is meghívott, akik máshogyan látták a dolgokat, például a beszédes becenevű Ellenpont. Így ha nagy hülyeséget mondott netán, rögtön a fejére olvasták. Szóval legalább törekszik az igazságra és nem a félrevezetés a célja.
Fellépésekből él meg, illetve interjúkból.
Néha bedolgozik pár barátjának a műsorába, vagy mint vendég, vagy mint szerkesztő, és nagyjából ennyi.
A három könyvéből van még pénze, de ha jól tudom fix díjat kaptak érte az írásnál (ez nem biztos).
Elméletileg vannak pénzért is felkért kritikái, azaz rendelnek tőle kritikát is, de ez csak mendemonda, én még nem láttam ennek valós nyomait (pl ilyen az HBO favorizálása, és a rossz nyelvek szerint kapott pénzt tőlük a jó reklámért).
Igazából van rosszakarója bőven a mainstream médiából, szóval érthető a sok negatív kritika.
Ez igaz, de engem például nem zavar. Ez a stílus segít fenntartani a netán lankadó figyelmet, a lényeg meg mégiscsak az, amit mond és nem az ahogyan mondja. Hiába boncolgat fontos kérdéseket, ha a hallgatóság elalszik rajta.
De persze megértem azt is, hogy sokakat meg éppen ez akadályoz abban, hogy komolyan vegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!