Hogyan döntsem el, hogy mi az igazság a történelmi múltról, a gazdaságról, az összeesküvés elméletekről?
Alap igazság, hogy a történelmet a győztesek írják.
Az 1,és 2 Vh úgy lett "színezve ahogy az Antant és az Oroszok szájíze akarta. Ferdítva hogy csakis a központi hatalmak tettek gaztetteket.
Holott tudjuk pl azt is hogy az USA nép-irtott Nagaszaki/Hirosimában.
mennyi minden lehet még az, amiről nem írnak a könyvek???????
Sosem fogjuk megtudni a teljes igazságot,mert az porig égették hogy nyoma se maradjon.
Barhol fogsz kutakodni nem talalsz olyan dolgot ami megnyugtatna,sot meg egyre mergesebb leszel,amint rajossz majd hogyan mukodik ez a vilagunk.
En mar probaltam ilyeneket kutatni,meg azzal is almodtam ,de sehova sem vezetett,csak oda ,hogy mar mindenkit kezdtem megutalni,hol ezert hol azert.
A Biblia tarja fel a legjobban mi tortenik a vilagunkban,es merre van a kiut belole.
Kijelenti,"Az egesz vilag a gonosz hatalmaban van"1Jan,5;19.
Sokan nagyon megosztottak a Biblia teren,de ha erdekelnek ezek a dolgok,ott kezdj kutatni.Jehova Tanui segitenek ebben.
Szep napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!