Mi a véleményetek Puzsér Róbertről?
szerintem is egy ritka értelmes ember manapság, az a baj, hogy ennek ellenére mégis a médiába került, és hagyta.
tudjuk, van az a pénz, amiért valaki elvállalja, az meg már csak kamu, hogy neki feladata van, és majd belülről húzza fel a színvonalat...aki elismeri, az eddig is ismerte, aki meg nem, azt meg nem fogja meggyőzni a gondolatmeneteivel.
https://www.youtube.com/watch?v=RFrncAOhTA8
itt a folytatása: https://www.youtube.com/watch?v=pksrQv7eiTY
Egyszerűen annyi baromságot hord össze, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni :DD lényegében csak egy olyan álláspontja van, amivel én is egyetértek, de az egész videó nagyrészt egy alaptalan fikázás.
Ha akarod még, hogy küldjek mást akkor küldök :D
Bocsánatot kérek a véleményem miatt azt Hittem hogy demokráciában élűnk amivel eggyütt jár a szólásszabadság de hanem irhatom meg a véleményem mer fennakada az automatikus trágárság szzürön akkor mit tegyek?
Mellesle miféle demokráciaaz ahol nem mondhatomel a véleményem megmondjam semmilyen ....Hapedig nem demorkrácia,,akkor sajnos ez még mindig kommunizmus.Le a Fidesz-EL éljen szabad vélemény nyilvámitás
A Puzsér egy ant...zemita fa.iszta e.ofil ..idó aki örömmel ab..zálja a gyermekeket.Sztemezért nem is tanit:-)
Mellesleg a történelem tudásA amit a jazzyn felvillant az katasztrófális én az ő helyébe magamba szállnék és elgondolkodnék dolgokrol-Pro-kontra ő egy f...z.
Bocs puzsér remélem nem haragszol tulságosan de ez az igazság...
Tudod ha TE mondjuk nem 1974-ben születtél volna hanem mondjuk 20 évvelkésőbb belöle tekis s...r jancsi nemhogy történész de még kőműves tanonc sem lettél volna( a jelenlegi tudásodból itélve) akkora kis s...rcsimbók vagy a mai kapitalista világban te csak egy kis s.g glyukon csüngő betyárkörte lennél nem pedig műsorvezető a jazzynél.Neharagudj az őszinteségem miatt,,, te kis g...kér áll.t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!