Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » 3 éve vagyunk házasok az arab...

Legkisebb meny kérdése:

3 éve vagyunk házasok az arab muszlim férjemmel, itthon élünk, itt volt a polgári esküvőnk, de mecsetben nem volt nem tudom, hogy "utólag" lehetséges-e?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk egy átlagos pár, 3 éve együtt élünk (előtte másféli évig tartott az udvarlás), én özvegy voltam, van egy 15 éves fiam, közös gyereket nem tervezünk, úgyhogy lehet, hogy ez nem is venné jól ki magát, amikor az imám a születendő gyerekek vallására utal. :( Ismerem a feltételeket, wali, 2 tanú, öltözék stb, mahr csak jelképesen, mert nem ezen múlik már nálunk, inkább erre nem olvastam sehol választ, hogy a polgári esküvőt követően van-e mód mecsetben is megházasodni? Meglepetésnek szánnám, ezért nem a férjemet nyúzom vele. Tudom, hogy jelképes, a magyar jog szerint semmis az értéke, csak a férjemnek fontos talán, részemről meg gesztus. Én stabilan keresztény vagyok, nem térek be, nem hordok kendőt sem, de a férjemen érzem, hogy nem teljes neki a dolog, szívesen megtenném érte, ha van rá mód. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?Köszönöm, ha valaki megosztja velem az információját!

#arab #muszlim #mecset #muszlimesküvő
2017. jún. 5. 21:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
56%

"elkezdik nekem magyarázni azt a vallást amibe bele születtem, na ilyen emberekből mindig lesz épp elég...."

Éppen ez a baj, hogy beleszületve másként éled meg.

És ennyit a béke vallásáról - te ugyanúgy szapulod azt, aki saját véleménnyel rendelkezik.

Csak ezt nem értem: ha muszlim országban élsz, mi a francot keresel ezen az oldalon észt osztani?

Muszlimként biztos, hogy nem fogod a negatívat kihangsúlyozni. Csak akkor félrevezeted az érdeklődőt. Ennyit az őszinteségről, becsületességről.

2017. jún. 12. 07:01
 42/47 anonim ***** válasza:

Legnagyobb baromság, ha egy házasságban a vallás a központi kérdés, akkor az annyit is ér.

Amióta világ a világ, a vallások csak megosztják az embereket, ami egyébként magánügy szerintem.

Hit legyen, de az erős.

2017. jún. 12. 17:38
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

"Muszlimként biztos, hogy nem fogod a negatívat kihangsúlyozni. Csak akkor félrevezeted az érdeklődőt. Ennyit az őszinteségről, becsületességről."

Szóval ebben a kérdésben egy nem muszlim szava a mérvadó, a muszlimok meg hazudnak? Na ezek után mondja valaki hogy a kormánypropagandának nincs hatása. Főleg a hülyékre van, úgy látszik. A feltett kérdéssel kapcsolatban érdemben csak muszlimok nyilatkozhatnának, de valamiért mindenki jön és kommentel.

2017. jún. 12. 22:30
 44/47 anonim ***** válasza:
0%
ha nem tersz at mecsetben az imam nem fog megesketni benneteket. ezt eddig is tudhattad volna ha pl. megkerdezted volna a ferjedet.
2017. jún. 21. 12:56
 45/47 anonim ***** válasza:
32%
eleg szomoru hogy nem talaltal magadnak normalis feher ferjet raadasul muszlimot valasztottal. remelem eljon a kijozanodas es azt kapod amit erdemel minden no aki ilyen modon gyalazza meg a sajat feher fajtajat.
2017. jún. 21. 12:58
 46/47 anonim ***** válasza:
0%
meg mielott duhkitoresben szenvednel kerdezo, nem vagyok hivo semmifele istenben nem hiszek , viszont szegyenteljesnek talalom ha egy feher no egy undorito arab muszlimmal bujik egy agyba. az en szamomra te rosszabb vagy a legocskabb utcai prostinal. fajgyalazo vagy es ez undorito. en az ilyen nobe meg a saras cipomet se torolnem bele.
2017. jún. 21. 13:02
 47/47 anonim ***** válasza:
Jo volt olvasni a hozzaszolasokat
2018. jún. 5. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!