3 éve vagyunk házasok az arab muszlim férjemmel, itthon élünk, itt volt a polgári esküvőnk, de mecsetben nem volt nem tudom, hogy "utólag" lehetséges-e?
"elkezdik nekem magyarázni azt a vallást amibe bele születtem, na ilyen emberekből mindig lesz épp elég...."
Éppen ez a baj, hogy beleszületve másként éled meg.
És ennyit a béke vallásáról - te ugyanúgy szapulod azt, aki saját véleménnyel rendelkezik.
Csak ezt nem értem: ha muszlim országban élsz, mi a francot keresel ezen az oldalon észt osztani?
Muszlimként biztos, hogy nem fogod a negatívat kihangsúlyozni. Csak akkor félrevezeted az érdeklődőt. Ennyit az őszinteségről, becsületességről.
Legnagyobb baromság, ha egy házasságban a vallás a központi kérdés, akkor az annyit is ér.
Amióta világ a világ, a vallások csak megosztják az embereket, ami egyébként magánügy szerintem.
Hit legyen, de az erős.
"Muszlimként biztos, hogy nem fogod a negatívat kihangsúlyozni. Csak akkor félrevezeted az érdeklődőt. Ennyit az őszinteségről, becsületességről."
Szóval ebben a kérdésben egy nem muszlim szava a mérvadó, a muszlimok meg hazudnak? Na ezek után mondja valaki hogy a kormánypropagandának nincs hatása. Főleg a hülyékre van, úgy látszik. A feltett kérdéssel kapcsolatban érdemben csak muszlimok nyilatkozhatnának, de valamiért mindenki jön és kommentel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!