Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hol van az a határ amikor...

Hol van az a határ amikor vendégségben a házigazda előtt felvállaljuk az ellenvéleményüket s amikor illendőségből eltitkoljuk?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 11. 09:21
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
*becsulete helyett
2017. ápr. 19. 13:54
 22/36 A kérdező kommentje:

nem vagy te jó emberismerő ha azzal sevagy tisztában hogy egy olyan embernek aki személyeskedni kezd eltérő vélemény helyett, ép erre van szüksége, hogy egyetértsenek vele.

ellenkező esetben képes még akár rosszul is lenni, jobb esetben csak ellenség lesz.

fenének sincs erre szüksége.

és ennek ép a becsülethez van a legkevesebb köze ha valakinek megadjuk azt ami kell neki. az ö döntése, választása ez, nem a mienk. neki van szüksége látszólagos egyetértésre máskép éphogy érdekelnék a tények nem pedig elnyomni próbálná azokat személyeskedésekkel.

2017. ápr. 19. 14:44
 23/36 anonim válasza:
minek kérdeztél, ha nem fogadod el a választ.. szerintem nem a házigazdával van baj, hanem veled. túl okos vagy:) és az becsület illetve talán inkább önbecslés kérdése szerintem hogy inkább eljátszod, hogy egyetértesz és eltüröd hogy szapuljanak csak kapjál ingyen kaját meg helyet.. ahelyett hogy lelépnél. de mindegy nem vitázok szamarakkal:)
2017. ápr. 19. 14:50
 24/36 A kérdező kommentje:

éphogy a szapulást nem tűröm el. ezért szakítom meg a társalgást azokkal akik így tesznek. jobb is nem foglalkozol velem, ha értelmezni se tudod a leirtakat.

és ép erről beszéltem amit most művelsz csak ép ezt se tudtad felfogni.

és hogy miért kérdezek? hét nem a te válaszaidért, efelől nyugodt lehetsz.

2017. ápr. 19. 15:01
 25/36 anonim válasza:

azt azert tisztazzuk, hogy nem konkretan veled van bajom, csak nem reg en voltam a rettenetes hazigazda aki minden fele kajat megvettem..cigit,kavet,piat kedves voltam, sot jeleztem hogy ha nem tetszik valami nyugodtan jelezzek idoben es megbeszeljuk.. de sajnos nem igy lett hanem miutan elfogyott minden akkor kozoltek, hogy alig vartak hogy elmehessenek. akkor minek voltak nalam? ha ennyire szar ember vagyok, mert nem nyaltam ki ennel jobban a segguket.. ja es emelett meg a szart is kavartak a hatam mogott mind vegig es tavozasuk utan is meg hazugsagokkal probaltak megszegyeniteni.

szoval sorry, ha tul reagaltam az allaspontod. mostanaban hirtelen felkapom a vizet

2017. ápr. 19. 15:15
 26/36 anonim válasza:
amugy fiu vagy vagy lany? es hanyeves?
2017. ápr. 19. 15:16
 27/36 A kérdező kommentje:

akkor viszont ez nem ugyanaz a helyzet. ráadásul itt nem a vendéglátással kapcsolatos problémákról lenne szó. hanem attól független témákról.

én nemrég pl. munkát vállaltam valakinek, de összevesztem vele a gravitáció terjedési sebességén. de vele ez nem volt gond, az eltérő vélemény ellenére ez a munkát nem érintette. (igaz nem gravitáció hajtóművet épitettem neki ez esetben jogos ett volna a szakmai vita következménye)

fiu vagyok de ezekután akkor se dughatnál meg ha akarnám

2017. ápr. 19. 15:21
 28/36 A kérdező kommentje:
na, jó, rendben, de csak egyszer.
2017. ápr. 19. 15:34
 29/36 anonim válasza:

nem ertem pontosan ezzel mit akartal mondani, ugyan is ez a munkas-munkaltato tema teljesen elter a vendeg-hazigazda esettol.

masreszt pedig azt sem ertem miert irtad ezt a megdugos poent hisz azt sem tudod ferfi vagy no vagyok e hisz nem utaltam erre egy fel szavammal sem. ja es amugy sem emiatt kerdeztem a nemed es a korod

2017. ápr. 19. 16:21
 30/36 A kérdező kommentje:

nekem már ugyis mindegy...

igen öreg vagyok ugyhogy az aranyeremre vigyázz kicsit ha lehet

2017. ápr. 19. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!