Régen sosem ittam, kifejezetten utáltam az ivást és mindent, ami vele kapcsolatos. De mostanában lazultak az elveim. Szerintetek hol van az a határ, amikor az ember már túl sokat iszik?
Figyelt kérdés
Tehát nem úgy értem, hogy egy alkalommal, hanem szokásszerűen. Heti hányszor? Én amúgy sosem iszom addig, hogy hányjak vagy rosszul legyek, azt továbbra is utálom. Csak arra jöttem rá, hogy jó az, amikor kellemesen szédelgek, jól érzem magam és oldottabb vagyok. Viszont alapvetően egy eléggé ideges, feszült, szorongó emberke vagyok, és attól félek, hogy túlságosan megkedvelem, mint módot a feloldódásra...2013. szept. 16. 17:58
1/3 anonim válasza:
Amikor már kifejezetten kívánod, vagy rutinná válik (akár heti, akár napi...)
2/3 rajcziz válasza:
Alkalmanként egy-egy ilyen kis ivással nincs gond. Akkor kezdődnek a problémák, amikor már nem tudsz másképp feloldódni, ellazulni, csak az alkohollal. Ilyenkor jön az, amikor olyankor is inni akarsz, amikor tulajdonképpen nem is kívánod.
3/3 A kérdező kommentje:
Fel tudok oldódni máshogy is, de úgy érzem, hogy egy bizonyos fajta oldottságot csak alkohollal tudtam eddig elérni. Valahogy nem vagyok elég magabiztos sok dologhoz, mindenféle gátló gondolatok, kétségek járnak a fejemben, amik miatt nem tudok lazán beszélni mondjuk egy csajjal. Egy fröccs okozta kissé bódult állapot meg eltünteti ezeket a gondolatokat.
2013. szept. 22. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!