Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kedves cigányok! Mi a különbsé...

Kedves cigányok! Mi a különbség az oláh cigány és a magyar cigány között? Miben nyilvánul meg az ellentét vagy a különbség?

Figyelt kérdés
párszor hallottam h szidják egymást az oláh cigányok a cigányokat, a cigányok pedig az oláh cigányokat miben áll az ellentét miben különböztök? előre is köszönöm a válaszokat!

2017. márc. 30. 12:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én muzsikus cigány családból származom. És mi gyűlöljük az oláh cigányokat, mi nem nevezzük magunkat magyarnak, mi nem nyaljuk a magyarok seggét, az oláh cigányok annál inkább, én így tapasztaltam, ja, és minél inkább alja viselkedéssel rendelkezik egy cigány, annál jobban kedvelik a nagy magyarok, igen, ezt is tapasztaltam. Ezért is szarok én mindenki véleményére, én igazi cigány vagyok és büszke vagyok rá, egyébként zenélni is tudok, gitározni, dalszöveget írni, rappelni és énekelni is tudok. Érettségim is van, erről ennyit, ja, és tudok viselkedni, bár tök felesleges, ugyanis a viselkedni tudó cigányokat nézik le és a buta cigányok seggét meg, tisztára nyalják. 🤣🤣
2022. aug. 10. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!