Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kedves cigányok! Mi a különbsé...

Kedves cigányok! Mi a különbség az oláh cigány és a magyar cigány között? Miben nyilvánul meg az ellentét vagy a különbség?

Figyelt kérdés
párszor hallottam h szidják egymást az oláh cigányok a cigányokat, a cigányok pedig az oláh cigányokat miben áll az ellentét miben különböztök? előre is köszönöm a válaszokat!

2017. márc. 30. 12:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 10es válaszoló. Èn is cigány vagyok,(mar bocsánat, tudom nem ehez a tèmához tartozik, viszont le kell írnom, e kedves embernek) Rendes neveltetèst kaptam, jártam közèpiskolába, van egy èrettsègim, illetve egy tb ügyintèző szakmám. Sajnos nem tudok ebben a szakban dolgozni. De dolgozom egy nyomda cègnèl, párom is cigány ès ő is dolgozik a szakmájában. Van egy házunk a sajátunk, soha nem voltunk munkanèlküliek, megdolgozunk mindenèrt amit el szeretnènk èrni. Van 2gyönyörű kutyusunk akik jobb èletet nem kívánhatnának. Tudok èrtelmes ember módján beszèlni, nem használok csúnya szavakat. Engem így neveltek a cigány szüleim, büszke vagyok rá! ☺
2017. ápr. 20. 07:27
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

11es kommentelo! NYILVANVALO hogy ha minden cigany ilyen lenne, akkor nem gyulolne oket mindenki! De te is tudod hogy tobb ezer ciganybol 1 olyan mint te.

Es tudod, ez a mi orszagunk. Mi tarjuk fenn, a mi adonkbol van korhaz, oktatas, rendorseg, kozlekedes, stb stb.

Nem hiszem hogy fel kene haborodnod azon hogy a sok ezer nem dolgozo, mindenhol csak zűrt csinaló,a mi penzunkbol elo, minket nem tisztelo csürhét barkinek is el kene fogadnia!

Nem a mi hozzaallasunknak kell valtoznia, hanem a ciganyoknak. Mindent csak tonkretesznek!

2017. ápr. 20. 10:15
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

(5-ös kommentelő vagyok)

Kedves 10-es! Cigány származásúként úgy érzem, nem hagyhatom szó nélkül ezt a stílust, amiben írsz rólunk. Nem csak a 11-es válaszoló meg én vagyunk, akik tisztességesen élünk, dolgozunk a cigány származásunk mellett is. Amit te írtál, hogy 100-ból 1 ilyen, az rohadt nagy baromság, már ne haragudj. Csak aki normálisan él, azt nem veszik észre, helyette az 1-2 botrányos életűvel azonosítják az egész közösségünket.

"Es tudod, ez a mi orszagunk. Mi tarjuk fenn, a mi adonkbol van korhaz, oktatas, rendorseg, kozlekedes, stb stb"

Tudod, pont ennyire az én országom is. Az én adóm is ugyanezekre megy, amiket felsoroltál. Magyarországra születtem, magyarországi cigányként is fogok meghalni, Magyarországon. Itthon.

Magyarázd meg nekem, kérlek, miért van nekem kevesebb jogom a szülőföldemen, a hazámban élni, mint neked?

Mielőtt az "én színmagyar vagyok" elmélettel jönnél, kérlek csináltass egy DNS-térképet a származásodról.

2017. ápr. 20. 17:12
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Köszönöm 13mas válaszoló. Ennèl szebben èn sem írhattam Volna le ☺
2017. ápr. 20. 20:22
 15/21 anonim válasza:
10%

10es válaszoló

azért nem kell nekünk ország mert cigány a cigányt nem tudja átverni ;) cigányok sokkal okosabbak mint. a magyarok es nem vagyunk nelkuletek eletkeptelenek csak olyan hülyék vagytok hogy elvezet titeket lehúzni es atverni😂😂😂😂😂😂

2018. jún. 7. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Haha :) Azert azzal vitatkoznek hogy sokkal okosabbak vagytok es hogy nem eloskodtok!

Most kepzeld el,hogy holnaptol varazsutesre eltunik minden magyar az orszagbol.Mihez kezdenetek?

Es most ne vagd ra csipobol azt hogy jaj de jo lenne blabla.

Gondold vegig.

Ki termelne nektek es utana vinne nektek elelmet a kozertekbe? Kit hivnatok amikor a szuk csaladi kor (minimum 50 ember) osszeverekedik? Hat nem lesz rendor! Kit hivnatok ha 16eves Dzseniffer Izaura elájul es megy a panik? Nem lesz mentotok! Kit hivtok ha reszegen felgyujtjatok a hazatokat? Nem lesz tuzoltotok.. Ki fog nektek vilagitast,energiat,gazt,meleget,VIZET csinalni??? Hisz nem lesz egy szakember sem,egy mernok sem... Kihez mentek majd a kis Kevin Ronaldoval orvoshoz,amikor nem lesz orvos?

Ki fog tanitani titeket az iskolaban?Ja..ez pont nem fog zavarni :)

Szoval nelkulunk magyarok nelkul totalisan mukodeskeptelenek vagytok.

Es ahelyett hogy halasak lennetek es megbecsulnetek magatokat(es itt igenis a nagy tobbsegre gondolok,nem arra a nehany dolgozora)ahelyett vadallatok modjara viselkedtek es csak a bajt okozzatok mindenhol es lesz a rtok minde kit de titeket mindenkinek el kell fogadni es tisztelni es segiteni es lakast adni es TB kartyat es segelyt utalni stb....

2018. jún. 8. 10:10
 17/21 anonim válasza:
21%

16os

de mi ezen nem izgulunk, hát ugy se tuntok el sehova. es csak ugy elárulom, már a fél magyarokban is van valahol egy ici pici cigany vér. csak ti magyarok csak azokat látjátok cigánynak akinek barna s bőre es olyan ruhákba mászkálnak ami nektek nem tetszik. elarulom hogy ez nem igy van. Cigany a cigányt mindig eszre veszi egymast

eleg a szeme alasat megnezzuk es msr tudjuk is hogy valami kis cigany ver van benne.

és ti magyarok mindenkit 1 kalap ala vesztek pedig a cigányok mar csak nagyon pici resze ilyen mint akit ti láttok

2018. júl. 24. 13:44
 18/21 anonim válasza:
28%
A Oláh cigányok aljasok undorítóak állatok a magyar cigányok pedig normálisak tudnak emberként viselkedni
2019. máj. 23. 21:17
 19/21 anonim válasza:
89%
Nem a cigányokkal van a baj hanem az olyan személyekkel akik nem dolgoznak lopnak csalnak és nem tesznek hozzá a társadalomhoz. (igaz hogy ez javarészt cigányokra jellemző mint Amerikában a négerek)
2020. febr. 13. 13:49
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
19-es tehát akkor mégis csak a cigányokkal van a baj :D Hány Magyar hajléktalannal volt gondod eddig azon kívül hogy kéregetnek ? Ők sem fizetnek adót, nem tesznek hozzá a társadalomhoz ;) milyen érdekes...
2020. márc. 26. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!